Cookie- og Privatlivspolitik
Liam Neeson i Men in Black 4?

Liam Neeson i Men in Black 4?

Handlingen afsløret

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Der er ikke længe til at optagelserne på Men in Black 4 begynder, og rollelisten er også så småt ved at falde på plads, mens en kort synopsis er udkommet.

I hovedrollerne ser vi duoen fra Thor: Ragnarok, nemlig selveste Chris Hemsworth med co-star Tessa Thompson. Filmen vil foregå i samme univers som de tre første actionkomedier, men med helt nye karakterer.

Handlingen følger denne gang Thompsons karakter, Em, og Hemsworths karakter, H, der er makkere i MIB. Sammen skal parret opklare et mordmystrium, som fører dem gennem hele universet. 

Oven i hatten ser det nu ud til at forhandlinger om at få Liam Neeson ombord, er ved at falde på plads. Neeson skal eftersigende spille chefen for MIB-enheden.

Manden som skal få filmen ud på det storre lærred, er F. Gary Gray - instruktøren bag actionfilmen Fast & Furious 8, så vi kan godt forvente at fjerde Men in Black-film byder på en god del action. 

Men in Black 4. er sat til at få premiere den 14. juni 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

4 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

6 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

9 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

9 timer siden
Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

1 dag siden

Aktive debatter