Cookie- og Privatlivspolitik
Lad os diskutere Infinity War ... med spoilers

Lad os diskutere Infinity War ... med spoilers

Ja, denne artikel indeholder spoilers

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

"Thanos demand your silence" ... men efter som vi er over 190.000 danskere, der nu har set Avengers: Infinity War, så synes vi godt, at spoiler-snakken kan begynde - i hvert fald i denne lukkede tråd kun for os, som vil nørde.

Så har du endnu ikke set 'Infinity War' endnu, så læs ikke videre, men kom tilbage, når du har set den i biografen (find billetter her).

DELTAG HER: Jubilæum-afstemning: Den bedste Marvel-film?

I denne 19. film fra det storslåede Marvel Cinematic Universe trues halvdelen af universets eksistens af superskurken, titanen Thanos, der, hvis han indsamler de seks infinity-sten, får uanede kræfter.

Filmen, der betrages som første del af Marvels store finale på fase 3, efterlader vores helte i fortvivlese og os med en masse spørgsmål. Ikke mindst, hvad skal vores helte nu gøre for at rette op på Thanos' grusomme gerning?

Hold dig endelig ikke tilbage i diskussionen, vi opstiller her nogle af de spørgsmål, som vi sidder tilbage med - og gerne vil høre jeres inputs til? Deltag i kommentarsporet.

Husk, at følgende indeholder spoilers!

1. Er 'Infinity War' den rette kulmination på 19 film?

2. Hvordan får vores helte rettet op på den fatale slutning?

3. Hvad betyder det for fase 4, hvis Spider-Man, Doctor Strange og Star Lord er væk?

4. Doctor Strange valgte at ofre 'the time stone' til fordel for Iron Mans liv. Hvilken rolle kommer Iron Man til at spille nu?

5. Den lilla kæmpe Thanos fik endelig masser af spilletid og blev næsten filmens hovedkarakter. Hvad siger I til Thanos? Og hvad synes I om Josh Brolins motion capture-præstation?

6. Peter Dinklages rolle var en af de større hemmeligheder inden filmen. Men han viste sig at være gigant dværgen, Eitri. Hvordan klarede Dinklage den præstation? 

7. Hvor er Hawkeye og Ant-Man? Vi får at vide i filmen, at efter konsekvenser i Civil War, der de gået under raderen. Men hvor er de? Vi får nok nogle svar i Ant-Man and the Wasp. Og hvor er Valkyrie (Tessa Thompson) fra Thor: Ragnarok? Døde hun ombrod på et Thors skib?

8. I post-creditet scenen når Nicky Fury at foretage et telefonopkald - til Captain Marvel, der jo får sin egen film til næste år. Skal hun redde alle i Avengers 4?

9. Hvilken superhelt gjorde det bedste indtryk på dig i 'Infinity War'? Vores bud er Thor.

10. Hvad ender 'Avengers 4' med? Kommer nogle helte tilbage? Og hvem mister vi for altid?

Spring ind i diskussionen herunder – og ja, spoilers er tilladt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line

1. Ja, det synes jeg, at det er, men jeg venter også stadig på en "ordentlig afslutning", som vi nok får i Avengers 4.

2. Jeg har ikke en teori her, andet end at det hele var en del af Dr. Strange's plan. Han sagde jo "there was no other way." så man kan sagtens tænke, at det hele var planlagt. Han havde jo også set alle mulige udkom.

3. Jeg tror ikke, at de er døde, for Spiderman Homecoming 2 er blevet bekræftet, og det er også bekræftet, at den kommer til at finde sted få minutter efter slutningen af Avengers 4.

4. Som jeg skrev før, så tror jeg, at det var planlagt, at Dr. Strange gav tidsstenen, for han sagde selv i starten, at hvis valget endte med at stå i mellem Iron man, Spiderman eller tidsstenen, så ville han vælge tidstenen. Men jeg tror, at Iron man i den næste film kommer til at være en central karakter.

5. Jeg synes, at Thanos var en fantastisk fjende. Man kunne næsten nogle gange have helt ondt af ham, og andre gange hadede man ham, hvilket er hvad en god fjende skal kunne.

6. Jeg synes, at Peter Dinklage klarer det virkelig godt, men han er også en rigtig god skuespiller, så det overrasker mig ikke.

7. Pas.

8. Jeg tror, at Captian Marvel kommer til at spille en meget stor rolle, men jeg tror ikke, at hun kommer til at redde det hele helt selv.

9. Den superhelt, der gav det største indtryk på mig, var Spiderman. Spiderman er en af mine yndlings, men jeg synes virkelig, at de brugte ham på en virkelig god måde. OG KAN VI LIGE SNAKKE OM HANS "DØD"? (" fordi jeg ikke tror, at han forbliver død.) Jeg sad helt seriøst og slog min kæreste, som jeg var inde at den med, fordi jeg blev så overrasket. Jeg fandt så ud af, at Tom Holland improviserede den scene. Det synes jeg, at det er virkelig godt gået.

10. Jeg tror, at dem, der døde før, Thanos knipsede fingerne, forbliver døde trist nok. Jeg tror, at dem, der gik i opløsning kommer tilbage på en eller anden måde.

klaus

1. Infinity war: var en fed start på mødet med deres ultimative modstander, Thanos. synes filmen havde alt.

2. De er ikk døde , de er havnet et eller andet sted, og så er det op til de andre avengers at finde ud af hvordan de kan redde verden, og få de andre tilbage. (men kan ikk huske hvordan det med tegneserien)..

3. det betyder ikk det store at Spiderman og dr strange og star lord er væk, tror der er en mening med at dr strange gav det liv til iron man.

4. dr strange valgte Iron man, og det får en menning i den næste Infinity war part 2.

5. Thanos rolle var mega god, han var altid et skridt foran heltene, og han spillede rollen super godt. god Josh Brolins motion capture-præstation.

6.Rollen var super god.

7. Hawkeye, og ant man, ville beskytte deres familie, og har en helt anden rolle, og det kommer nok til udtryk i ant man and the waps. Og ang Valkyrie, så tror jeg ikk hun døde på Thor`s skib.

8. tror der er en forklaring på at Nick nåede at sende en besked til Cap Marvel, og tror at hun tilslutter sig the Avengers i 4 eren.

9.Iron Man

10. Det er ikk til at vide, men vil mene at det ville være dumt at sige d er kommer en Dr strange 2, spiderman 2, osv, hvis de er døde, tror bestemt ikk på de er døde. og hvis de er vil de så slette spiderman 2 osv . eller ??

Claus

1. Den var helt iorden. Imponerende at filmen virker så godt som den gør, når ambitions- og forventningsniveauet har været så højt.

2. Der er flere muligheder, og indtil fortsættelsen ruller over lærredet næste år, er det kun gæt vi har at lege med. Her er mine:
- Thanos bliver plaget af minder om Gamora, og hændelser i Avengers 4 får ham til at ombestemme sig, hvorved han omgør knipset.
- En endnu ukendt karakter (eksempelvis Adam Warlock eller Captain Marvel) bruger mystiske evner enten til at bygge en bro til et andet univers hvori en løsning findes (som f.eks. at bringe en mere erfaren Doctor strange tilbage til vores univers så han kan hjælpe), eller ved at stjæle og bruge handsken.
- En kendt karakter stjæler handsken og bruger den.
- Det er ikke muligt at omgøre handlingen, og de resterende heltes eneste mulighed for overlevelse er simpelthen at dræbe Thanos. Hulk, Thor og Captain Marvel ville i så fald være meget vigtige for kampen.

3. Jeg ser det ikke som en rigtig mulighed (selvom der står noget andet foroven). Medmindre de af Disney offentliggjorte kontrakter af deres skuespillere, samt planlagte filmudgivelser er opspind, er det utænkeligt at de karakterer forbliver døde. Det samme gør sig gældende for Black Panther.

4. Iron Man kommer til at spille en vigtig rolle i den næste film (duh), hvor han ofrer sig for jordens videre overlevelse. Jeg er overbevist om at Avengers 4 bliver Iron Mans sidste i MCU.

5. Thanos var den bedste skurk vi har set i MCU, uden tvivl. Han var interessant, velspillet, og godt lavet, men vigtigst af alt var han godt skrevet. Han styrke og intelligens bliver hurtigt etableret i løbet af filmen, mens de mere finere dele af hans personlighed langsomt bliver udpenslet som filmen skrider frem.

6. Peter Dinklage spillede (som altid) godt, og jeg synes ideen om en kæmpedværg er fcking fed. Stadig var der et eller andet mærkeligt ved hans tilstedeværelse. Jeg synes hans scener virkede en smule malplacerede. Om det er fordi jeg forbinder ham med GoT ved jeg ikke, men et eller andet var off.

7. Pas.

8. Måske. Jeg tror mere på at hun bare joiner dem, end at hun redder alle. Sidstnævnte mulighed ville underminerer både Thanos og Avengers styrke.

9. Enig. Thor var eminent.

10. Jeg læste en teori om den næste Avengers film der synes meget plausibel. Potentiel spoileralert: Alle der dødes ved knipset kommer tilbage, og alle der overlevede kommer til at dø i den næste.
- Hvordan: Én løsning på hvordan det kunne fungere, er via the soul stone. Som vi så i infinity war betaler sjæle for sjæle, og prisen for at få de døde tilbage kunne være at ofre de overlevende. Hvis det er den eneste vej til at besejrer Thanos ville samtlige overlevende avengers gladeligt betale prisen, tror jeg.
- Hvorfor: Hvis man ligger mærke til det, er det udelukkende de gamle avengers og et par ikke-essentielle karakterer der overlevede (herunder black widow, Rocket, War Machine, Okoye, Nebula). At ofre Iron man, hulk, thor, og cap ville være en fin måde at runde fase 3 af på, så længe man bringer MCU's "fremtid" tilbage (Black panther, Doctor strange, Spiderman, Scarlet witch, Winter soldier, Star-Lord, Falcon). Det ville bane vejen til en fase 4 hvor man som seer ikke helt ved hvad der kommer til at ske, og det ville give Disney kreativ frihed, ikke længere at være bundet til de faste karakterer og deres franchises. Som tidligere nævnt i den her roman af en kommentar giver det også mening hvis man kigger på den planlagte fremtid for MCU. Doctor Strange 2, Spiderman 2, Black panther 2 er alle på tegnebrættet, mens skuespillerne bag thor, iron man, cap og hulk alle har kontrakter der er ved at udløbe, og flere af disse skuespillere har luftet ønsker om at blive frigjort fra Disney og Marvel studios. At alt dette er røgslør er selvfølgelig en mulighed, men jeg synes det er mere plausibelt at vi ser en direkte ombytning mellem døde og overlevende karakterer i sidste halvdel af Avengers 4.
Hvis jeg tager fejl, tror jeg kun et par enkelte helte vil blive bragt tilbage, og at vi dertil vil se en række dødsfald mere. Hvis Infinity wars slutning omgøres uden dikkedarer vil det underminere alt det filmen har prøvet at gøre: at knytte seererne stærkere til MCU's karakterer ved rent faktisk at vise at selv de vigtige karakterer er i stand til at dø.

10,1. Heimdal, Loke, Gamora og Vision er selvfølgelig døde-døde og kommer ikke tilbage. Vision kunne jeg dog godt se vende tilbage som en Jarvislignende karakter der på et tidspunkt skaber eller får en ny krop at leve som.

Michael

1. Naah de kunne ligeså godt have gjort det ved film 14. eller 23. for mig er det ventetiden der har gjort det til den perfekte kulmination 10 års ventetid og opbygning, det ville ikke have fungeret før.

2. Mit bud er at de laver starten som en slags Olsen Banden film med de levende med Ant-Man som en slags Egon Olsen, hvor de skal prøve at stjæle handsken fra Thanos, men det slår fejl og Captain Marvel kommer med en slags viden om en eller anden portal eller genstand som vi ser i Captain Marvel filmen.

3. At de er væk tror jeg vil vække menneskene og andre former for væsner, til at gøre modstand mod Thanos.

4. Jeg tror ikke han kommer til at spille en bestemt rolle, jeg tror mere at de 3 (Iron Man, Thor og Captain America) må lære at samarbejde på ny og se hele situationen som noget større end dem selv.

5. Siden The Avengers har man jo spekuleret på om de har castet rigtigt og om det var det rigtige valg af skurk. De kunne ikke have gjort det bedre. For mig står det lige imellem Thanos og Loke om hvem der er MCU bedste skurk, jeg venter og ser om Thanos er ligeså god i Avengers 4.

6. Det var fedt på så mange måder, en kæmpe dværg, altså så kan man ikke ønske sig mere. Han spillede fint, men det mener jeg nu altid han gør. Jeg var virkelig imponeret over effekterne bag det, man plejer at at kunne sige at det ser forkert ud på en eller anden måde som med Thanos eller Bruce Banner i Hulk busteren, men kunne ikke lige spotte noget der fik mig hevet ud af de scener.

7. Valkyrie er for mig lige et nøk kedeligere end Hawkeye og hvor de er eller hvad de laver tænker jeg ikke på, men Ant-man er et godt spørgsmål måske i koma eller på hospital efter den sidste kamp i Ant-Man and the Wasp.

8. Nej, Avengers er en gruppe de samarbejde så hvis hun bare kommer udefra sidelinjen og redder alt og alle mister jeg meget for MCU.

9. Spider-man han havde lige et par ekstra gode replikker som "Get the wizard", "What are thoose", "That really old movie" og for ikke at nævne den mest rørende scene i hele filmen hvor han bliver til aske.

10. Jeg tror alle kommer tilbage som blev til aske, men vi siger nok farvel til Iron Man, Thor, Vision og måske Scarlet Witch.

Et af de store højdepunkter for mig udover Peter Dinklage og Spider-man var Red Skull, jeg håber virkelig ikke at det er det sidste vi ser til ham.

Antaeus

1. Jeg har nu engang en del problemer med måden de fremstiller Hulk, Spider-man og også Doctor Strange og så især med at folk dør og så formentlig genopstår. Men jeg må jo også indse at det åbenbart er sådan Marvel spiller og jeg må lege med og se hvad der kommer. De har jo trods alt indført den tidssten. Filmen var fint skruet sammen så lad os bare kalde den kulminationen.

2. De må selvfølgelig gå tilbage i tiden og få rettet op.

3. De kan jo umuligt slå Spider-man helt ihjel. Han er en af de aller største helte selv om han ikke er meget bevendt i Avengers filmene når det virkelige slag står så er det åbenbart de andre der skal til, hvilket jo er helt ude af trit med hvad jeg kender fra tegneserierne, hvor Spider-man fx alene starter ud med at give pryl til hele Fantastiske Fire teamet.

4. Det giver umiddelbart ingen mening, men Iron Man har formentlig en vigtig rolle siden han nu engang skulle reddes og vi ved jo at Strange har set fremtiden. Iron man startede godt ud, men han er blevet lidt for meget efterhånden så de måtte godt tone lidt ned for ham.

5. Thanos fungerede ganske godt.

6. Peter Dinklages er en god skuespiller og gjorde det også godt her. Sjovt at han er en kæmpe-dværg.

7. Hawkeye og Ant-man får vi vel et svar på i kommende film.

8. Captain Marvel får formentlig en del at skulle sige, det ligger også til navnet...

9. Bedste indtryk og super helt i Infinity War kan kun blive Thor som er den eneste der virkelig kunne slå effektivt igen. Hulk er fuldstændig latterligt iscenesat. Så skulle de hellere have givet ham "ferie" eller et eller andet for det holder da slet ikke hvad de her lavede.

10. Selvfølgelig kommer heltene tilbage i hvert fald de vigtigste de har planer med. Fx vil det være helt umuligt at slå fx Spider-man permanent ihjel, en af de største helte i Marvel universet.

S. Rico

1. Ja og nej. Kulminationen får vi vel først i Avengers 4.

2. Captain Marvel + Soul Stone -> genoplivning af alle der blev til støv.

3. De er kun midlertidig væk og kommer selvfølgelig tilbage.
Men selv hvis de VAR døde, så er der jo også den mulighed, at fase 4 kom til at foregå kronologisk FØR Infinity War. De første 19 film har jo heller ikke haft premiere i 100% kronologisk orden.

4. Forhåbentlig kun en lille rolle. Jeg er træt af Tony Stark.

5. Jeg er vild med Thanos. Jeg sad ikke og tænkte over, at det var en CGI figur. Meget imponerende lavet.

6. Peter Dinklage var nærmest en parodi på sig selv og hans rolle i GoT. Da han begyndte at snakke om Storm-Breaker, så kunne jeg tydelig høre Tyrion for mit indre øre præsentere Daenerys som STORM-born og BREAKER of chains.

7. Hawkeye er jo taget på pension og fint med det. Mht. Ant-Man så får vi jo nok svaret i den kommende Ant-Man 2.

8. Hun får da helt sikkert en vigtig rolle. Men næppe helt på egen hånd. Alle de oprindelige Avengers er jo stadig i live (PS: jeg anser ikke Hawkeye som en af de oprindelige Avengers).

9. Thor er og bliver min yndling - sammen med Thanos.

10. Alle de superhelte, som Marvel forventer vil kunne indbringe flere penge i kassen fremover, vil overleve. Det kan dog være, at det er de enkelte skuespilleres kontraktlængde, der ender med at afgøre, hvem der dør.
Uanset hvad, så er der ingen der dør "for altid". For der skal nok komme en reboot eller remake på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Benjamin

1) Jeg synes Infinity War er en fin kulmination på 10 års film. Jeg blev dog lidt skuffet over den måde nogle karakterer blev portrætteret på (primært Thanos og Hulk). Jeg savner lidt at Marvel havde turdet tage nogle chancer og slå nogle flere helte ihjel i kampen mod Thanos, og gerne på lidt brutal vis. Men det er nok for meget at forlange af et Disney-eget firma. For dem handler det jo kun om at malke en franchise så meget man kan.

2) Enten ved at bruge the Quantum Realm til at rejse tilbage i tiden, og få fat i stenene før Thanos gør.

Eller også ved at vriste the Infinity Gauntlet fra ham. Muligvis ved at Thanos ubevidst sænker paraderne fordi han ikke føler at han fortjener stenenes magt (lidt ligesom i Infinity Gauntlet tegneserien). Om det så er Nebula, som i tegneserierne, eller en anden karakter er så ikke til at vide.

Begge scenarier synes jeg lyder plausible, men jeg hælder nok mest til den sidste.

3) Jeg tænker at de karakterer bliver genoplivet så det får ikke den store betydning. Selvom Russo-brødrene ivrigt forsøger at overbevise os om at de karakterer er døde for evigt.

4) Tror Iron Man kommer til at spille en ledende rolle i Avengers 4.

5) Jeg synes ikke der er noget at bebrejde Josh Brolins performance for. Jeg er dog skuffet over at Thanos ikke er mere true-to-comics. Jeg savner hans romance med Mistress Death, som slet ikke gengælder hans følelser. Jeg forstår godt Thanos motiver i Infinity War. Men jeg føler bare ikke det er den rigtige Thanos, der er med i filmen. Derudover synes jeg det var en tåbelig ide at fjerne Thanos hjelm og panser, det er en essentiel del af hans karakterdesign. Jeg har hørt Marvels forklaring på at det er fordi han ikke behøver det, når nu han havde stenene. Men det var jo tydeligt at se at han ikke var usårlig, selvom han havde stenene.

6) Jeg havde nu regnet hans rolle ud, men jeg synes da han gjorde det godt. Sjovt at se ham som kæmpe.

7) Ant-Man and the Wasp foregår højst sandsynligt før Infinity War. Men den giver os nok nogle svar. Jeg tror Hawkeyes familie er blandt dem der blev slettet fra eksistens. Mit gæt er at dette vil føre til en radikal ændring på Clints karakter, hvilket fører til at han påtager sig Ronin-identiteten, lidt ligesom i tegneserierne.

Russo-brødrene har afsløret at Valkyrie undslap via nogle evakueringskapsler, sammen med nogle asgardians.

8) Jeg gætter på at han vil have en stor rolle i Avengers 4. Hun er trods alt den stærkeste af superheltene, ihvertfald i MCU-universet. Vi får muligvis en idé om hvilken rolle hun har, når Captain Marvel har haft premiere.

9) Jeg tænker også det må være Thor. Han var en af de eneste helte som havde en større karakterark.

Jeg var dog også glad for Wanda og Visions romance. Og den del hvor Wanda måtte dræbe Vision var rørende. En skam at Thanos skulle ødelægge det rørende øjeblik lige bagefter.

10) Tænker at alle heltene der døde vender tilbage. Ved dog ikke med Heimdall og Loki. Tænker at enten Tony eller Steve ofrer sig for at redde verden. Det ville umiddelbart give mere mening at det var Steve, da hans historie er fortalt færdig og han har ikke det store at miste. Men i og med at Tony har mere at miste end Steve og at han har et liv med Pepper at vende tilbage til, ville det nok efterlade et større afsavn blandt de efterladte, hvis det var ham der ofrede sig. Ikke fordi jeg tror Steve ikke ville blive savnet.

Lars

1. Kæmpe Ja! Der er virkelig smæk for skillingen.

2. The final five ( Iron man, Thor, Black widow, Captain America og Hulk) får hjælp af Hawkeye, Captain Marvel og Ant man til at få the green time stone igen. Og derved ændrer slagets gang.

3. De kommer tilbage igen.

4. Håber at dette move ligger op til Marvel' s Iluminati.

5. Ja en af de bedste skurke i MCU, håber de tager hans kærlighedsforhold til Hel med i næste film.

6. Han var okay.

7. Valkyrie er ikke død, hun er med i næste Thor film.

8. Ja hun gør.

9. Spider man.

10. Tror kun vi mister Captain American desværre. Kan godt lide ham.

Benjamin

Thanos har et kærlighedsforhold til Mistress Death, en personificering af døden. Hela og Mistress Death er to forskellige karakterer, ihvertfald i tegneserierne. Jeg tvivler nu på vi kommer til at se hende i Avengers 4, hvilket jeg synes er en skam.

Julie

1)
Jeg synes Infinity War var en hel fantastisk møde at samle alle heltene. Mange af dem har aldrig været skrevet bedre og man fik virkelig set deres særheder, når de interagerede med hinanden.

2)
Det mest oplagte ville selvfølgelig være at de går tilbage i tiden og retter op på det. Men personligt tror jeg alle dem, der blev til aske i virkeligheden ikke er døde, men fanget i "the soul stone" der i tegneserierne har sin egen "dimension" hvor man kan fange folk. De tilbageværende skal så bare finde en måde at få dem ud af den dimension.

3)
De kommer selvfølgelig tilbage. Der er både bekræftet en Spider-Man 2 og en Guardians of the Galaxy 3.

4)
Jeg håber selvfølgelig han ofrede stenen fordi Iron Man kommer til at skulle "the gauntlet" i Avengers 4, men helt ærligt tror jeg bare det er fordi Captain Marvel kun ville komme og redde dagen, hvis dagen var fuldstændig ødelagt.

5)
Thanos var fantastisk. Hvis ikke hans mål var at dræbe halvdelen af universet ville man jo heppe på ham.

6)
Så godt lavet og så godt spillet.

7)
Hawkeye er med familien og hvad Ant-Man laver får vi nok at se i Ant-Man and the Wasp.

8)
Captain Marvel er klart den stærkeste superhelt, så selvfølgelig. Men jeg er nu lidt bange fro at de så glemmer at give plads til de andre helte.

9)
Iron Man har altid været min yndlings og jeg elskede bare hans story arc i den her.

10)
Dem der blev til aske overlever alle sammen. Men de dræber helt klart Captain America. Jeg håber lidt de lader Tony gå på pension i stedet for også at dræbe ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

1 dag siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden