Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk podcast #1: Deadpool, Han Solo og Charmøren

Kino.dk podcast #1: Deadpool, Han Solo og Charmøren

Så skal der nørdes film… 

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Vi har glædet os helt vildt til endelig at udkomme med den første kino.dk podcast nogensinde – vi håber, at I vil lytte med.

Vi snakker bl.a. om Deadpool 2, mens vi også får vi besøg af instruktøren Milad Alami, der spillefilmsdebuterer med det danske drama Charmøren, og så kigger vi nærmere på Solo: A Star Wars Story, hvor vi afgør, hvor meget vi glæder os til den på en skala fra 1 til 10.

Vi finder bl.a. også ud af, om vi er for eller imod Steven Spielbergs kommende Indiana Jones-film, mens vi videre ser på hvilke superhelte, vi gerne så fik sig en R-rated filmatisering.

Du kan lytte til det første afsnit herunder, mens du også kan finde det på iTunes lige her, hos libsyn og i din podcast-app på din iPhone.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer til podcasten på podcast@kino.dk.Kino.dk podcast #1 – indhold:
00:00:00: Indledning
00:02:45: 'Deadpool 2'
00:21:09: Afslut sætningen
00:21:59: Interview med Milad Alami
00:41:49: Talknuseren
00:52:15: Vi har filmisk optur over
00:55:25: For eller imod
00:58:12: 'Solo: A Star Wars Story'
01:19:52: Afslutning

Du finder desuden vores gratis filmmagasin til din smartphone til iPhone her og Android her.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjørn V

Super fedt i laver podcasts herinde - glæder mig til at høre dem :)

S. Rico

Det er et ganske glimrende initiativ med et kino.dk podcast. I skal selvfølgelig lige finde formen, før man kan begynde at "anmelde" det. Noget som jeg vil håbe kommer senere er, at I rent faktisk begynder at anmelde film frem for bare at snakke om kommende film. Og når/hvis I begynder at anmelde film, så håber jeg, at der vil være vidt forskellige meninger rundt om bordet. Jeg har hørt alt for mange film podcast, hvor værterne er rygklappere og enten alle synes filmen er genial eller alle synes, det er noget crap. Det bliver for unuanceret og kedeligt.

Jeg vil i øvrigt gerne høre forslag til andre gode film podcasts, som jeg muligvis ikke har hørt om endnu. Dem jeg lytter til er:

Filmnørdens Hjørne
De oprindelige værter (Casper Christensen og Jesper Laursen) kunne godt i starten have forskellige meninger, men endte med at blive rygklappere. Deres filmsmag er i kategorien "halv-snobbet", så man skal sortere en del fra. Jeg bliver dog tit inspireret til at se film, som jeg ellers aldrig ville have set. Senest "Another Year", som er virklig god.

Filmland
Per Juul Carlsen er ret tør, men enormt vidende. Og han bringer tit aktuelle temaer op, som giver info, jeg ellers aldrig ville have fået.
Programmet var langt mere levende, da Christian Monggaard var medvært for nogle år siden. Christian Monggaard har en sjælden evne til både at være enormt underholdende, ekstrem filmkyndig og herlig usnobbet. Elsker når han er gæst i diverse andre podcasts.

Soundvenue Filmcast
Denne kører desværre ikke længere. Den var både saglig, underholdende og usnobbet. De anvendte en stil med en kaptajn, der roligt og sikkert styrede begivenhedernes gang. Denne stil minder meget om det, som Kino.dk gør i deres første podcast.

Binge
Det handler i sagens natur mest om tv-serier, men film bliver da også af og til berørt. De to værter er gode, men alt for meget rygklappere, som meget sjældent tør at være rigtig uenige. Det er dog uanset hvad et must-hear podcast, hvis man er til tv-serier.

Politikens Poptillæg
Super god. Eneste ulempe er, at det ofte handler om meget andet end film.

Række 8
Dejlig nørdet, men lige lovlig tør. Og lydkvaliteten er ret dårlig. Som om at værterne sidder med forskellig afstand til mikrofonerne.

Filmsnak
Prøvede jeg et par gange, men det blev for fjollet og useriøst. Til gengæld har de nogle "side-podcasts": Krager og Drager (Game of Thrones) og Westfronten (Westworld), som er værd at tjekke ud.

Julius

Filmnørdende samtaler er altid skønne at lytte til, så det er god idé at I her på Kino er begyndt på det samme. Jeg håber, vi ofte får dem at høre!

Bjarke Friis Kristensen

Vi skal gøre vores bedste for at løfte opgaven :) / Bjarke, kino.dk

Rasmus/Musen

Nogle gange har man også bare brug for at høre lille podcast til en lille gåtur eller på vejen hjem i toget. Det er næsten helt sjovt, at det egentlig ikke er lavet før nu her på kino.dk, men det også okay, selvfølgelig.

Nu er det der i hvert fald, og så kan man lige få den lille historie inden for filmverdenen med også.
:-)

Bjarke Friis Kristensen

Det er vi glade for at høre, mange tak :) / Mvh. Bjarke, kino.dk

Rasmus/Musen

Jeg er glad for, at der også sker lidt nyt en gang imellem herinde på sitet.

Er sikker på, at der nok skal komme nogle glade lyttere til jeres podcasts herinde. Især fordi, at det netop er et nyt koncept.

Sådan!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.