Første synopsis til Avengers 4 er ildevarslende

Det her ender ikke godt!
Billede
(© Disney)

Vi skriver det med det samme: Er du ikke én af de over 300.000 danskere, der har set Avengers: Infinity War - eller vil du bare ikke vide noget om denne kommende Avengers 4 - så skal du ikke læse videre, der vil nemlig optræde spoilers.

Havde du håbet på, at slutningen på 'Infinity War', hvor halvdelen af vores superhelte blev udslettet, da Thanos knipsede med sin magtfulde Infinity Gauntlet, blev lavet om i et snuptag i den kommende film, så ser den første synopsis ud til, at du godt kan begynde at forberede dig på noget langt værre.

SE OGSÅ: Finale-afstemning: Den bedste Marvel-film

ComicBookMovie har nemlig fået fat i synopsen for 'Avengers 4' via Lincense Magazine (se tweet nederst), og den lyder som følger:

- Som en kulmination på 22 sammenkoblede film vil den fjerde del af Avengers-sagaen gøre publikum til vidner til vendepunktet for denne episke rejse. Vores elskede helte vil virkelig forstå, hvor skrøbelig denne virkelighed er, og de ofre de må gøre for at opretholde den.

Her er det værd at bide fast i ord som kulmination, vendepunkt og ofre. Det er ildevarslende nyt.

Og selvom det ikke afsløre meget om den egentlige handling, så er der i hvert fald lagt i kakkelovnen til et brutalt og rørende finalebrag, hvor vi må forvente at tage afsked med flere af vores elskede helte - sådan helt for alvor.

Med andre ord husk kleenex til 'Avengers 4', når den rammer biograferne den 2. maj 2019.