Cookie- og Privatlivspolitik
Første synopsis til Avengers 4 er ildevarslende

Første synopsis til Avengers 4 er ildevarslende

Det her ender ikke godt!

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Vi skriver det med det samme: Er du ikke én af de over 300.000 danskere, der har set Avengers: Infinity War - eller vil du bare ikke vide noget om denne kommende Avengers 4 - så skal du ikke læse videre, der vil nemlig optræde spoilers.

Havde du håbet på, at slutningen på 'Infinity War', hvor halvdelen af vores superhelte blev udslettet, da Thanos knipsede med sin magtfulde Infinity Gauntlet, blev lavet om i et snuptag i den kommende film, så ser den første synopsis ud til, at du godt kan begynde at forberede dig på noget langt værre.

SE OGSÅ: Finale-afstemning: Den bedste Marvel-film

ComicBookMovie har nemlig fået fat i synopsen for 'Avengers 4' via Lincense Magazine (se tweet nederst), og den lyder som følger:

- Som en kulmination på 22 sammenkoblede film vil den fjerde del af Avengers-sagaen gøre publikum til vidner til vendepunktet for denne episke rejse. Vores elskede helte vil virkelig forstå, hvor skrøbelig denne virkelighed er, og de ofre de må gøre for at opretholde den.

Her er det værd at bide fast i ord som kulmination, vendepunkt og ofre. Det er ildevarslende nyt.

Og selvom det ikke afsløre meget om den egentlige handling, så er der i hvert fald lagt i kakkelovnen til et brutalt og rørende finalebrag, hvor vi må forvente at tage afsked med flere af vores elskede helte - sådan helt for alvor.

Med andre ord husk kleenex til 'Avengers 4', når den rammer biograferne den 2. maj 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Indtil nu har heltene klaret frisag, og det er på tide at der er en risiko, og konsekvensen af deres deltagelse rammer dem. Manusforfatterne har sagt at fans ikke bare kan forvente at de vender tilbage, men den fjerde Avengers rummer trods alt tidsrejser og alternative virkeligheder. Og så har bl.a. Spider-Man, Doctor Strange og nok også Black Panter fortsættelser i udsigt efter 2019, men de kan vel i princippet foregå før ‘Infinity War’.

DJN

var jeg sådan set aldrig i tvivl om.
Jeg mener, man vidste, at en del af heltene ville vende tilbage, men samtidig troede jeg på intet tidspunkt at det ville være dem alle, og var overbevist om, at nogle af de overlevende ville lade livet i den kommende.
Der bliver nødt til at være bare NOGLE permanente ofre ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toni

Although the Green Mile is an amazing movie (RIP M.C.Duncan), few movies in history have defined an entire generation like The Matrix!

3 timer siden
Kristina Tina

Det er en fantastisk film. Der er nogle vilde kamp scanner som næsten ligner dans og så er det en rigtig god historie.

4 timer siden
Sandra

En virkelig god og rørende film, man kan se igen og igen.

4 timer siden
tina

En klassiker med forrygende skuespiller præstationer og en god fortælling

5 timer siden
Kirsa

Jeg stemte på The Matrix, da jeg har set den film flest gange og bliver ved med at synes at den er sætter barren for udviklingen af film fremover.

5 timer siden

Aktive debatter