Cookie- og Privatlivspolitik
Bommert: Pinlig Mark Ruffalo afslørede slutningen på Infinity War sidste sommer

Bommert: Pinlig Mark Ruffalo afslørede slutningen på Infinity War sidste sommer

Se den sjove video (SPOILERS)

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Biografaktuelle Avengers: Infinity War har været omgærdet af hemmelighedskræmmeri, og instruktørparret brødrene Russo har udtrykkeligt bedt fans og biografgængere om ikke at afsløre noget fra den skæbnesvangre Marvel-film.

Det var åbenbart bare ikke alle fra filmholdet, der kunne overholde det krav!

I det kommende vil der dog være spoilers, så har du endnu ikke set 'Infinity War', så læs ikke videre.

I et interview med Good Morning America i juli 2017 kom Hulk alias Mark Ruffalo nemlig til at afsløre slutningen på 'Infinity War', noget hans kollega Don Cheadle (War Machine) absolut ikke påskønnede - se klippet herunder.

Samtalen fandt sted før Thor: Ragnarok, hvor Hulk jo netop havde en stor rolle, og snakken falder på, at Marvels helte ofte ikke ender med at få det bedste udfald, hvor til Ruffalo svarer (til sin egen overraskelse) "Vent til du ser den næste. Alle dør." med henvisning til 'Infinity War'.

Cheadle reaktion er guld værd: "Åh min Gud, hvad var det lige du gjorde?" - og en pinlig berørt Ruffalo græmmer sig. At klippet ikke er gået viralt i sin tid er noget af et lykketræf for Marvel, men måske antog man det for en joke?

Avengers: Infinity War kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benjamin

Eller var det et mediestunt? De er trods alt begge skuespillere, så de kunne vel nok bare havde spillet skuespil.

Rasmus

Jeg håber ikke han fik problemer! Men det må da også være frustrerende at have overblik over hvad man må og ikke må svare på, når man konstant får så stopide spørgsmål fra folk der ikke har forstået at skuespillerne aldrig må gå for meget i detaljer :O

Line FS

Det gør helt ondt at se!

VIPER

Nu har jeg set Infinity War, og var mega godt underholdt, sweeeet movie, glæder mig til fortsættelsen næste år.
-Får lidt ondt af Ruffalo i det her klip *lol*
-This guy simply won't shut up! -& Don Cheadle's reaktion ~Grinern! ..D-DUDE!!! :P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.