Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 5 kan være på vej

Avengers 5 kan være på vej

Disney bekræfter

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Infinity War vælter pt. billetlugerne verden over med nye rekorder hver dag.

Resultater har ifølge The Playlist fået direktøren for Disneys, Bob Iger, til at komme med følgende udtalelse i tirsdags:

- Vi har planlagt Marvel-film, der vil tage os godt ind i det næste årti. Jeg tror, vi vil forsøge os med, hvad man kan kalde en ny franchise foruden Avengers, men det betyder ikke, at du ikke kommer til at se mere til The Avengers på sigt. Vi har bare ikke lavet nogle erklæringer herom, lød det fra Iger, der fortsatte:

- Ud fra karakterernes popularitet og ud fra franchisens popularitet, så tror jeg ikke, folk skal konkludere, at der aldrig kommer flere Avengers-film.

Læs også: Marvel-faserne forklaret

Hermed har Disney altså åbnet op for muligheden for mere af Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hulk og de andre efter den såkaldte fase tre, der ellers eftersigende markerer slutningen på Nick Furys originale hævnehold.

De indtil videre 19 film indenfor Marvel Cinematic Universe har indtjent over 16 milliarder dollars på verdensplan. Den fjerde - og måske ikke sidste alligevel - Avengers-film udkommer 2. maj 2019.

Avengers: Infinity War er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

At uanset hvad, så skal Marvel nok blive ved med at lave masser af superheltefilm langt ud i fremtiden. Om en femte Avengers film bliver en af disse, det er jeg sådan set lidt ligeglad med lige nu. Det er bare helt sikkert, at med en sådan en udbredt genre at tage fat i, så skal der helt sikkert nok komme rigtig meget af det senere hen.

Spørgsmålet er så bare, hvor længe kreativiteten kan blive ved med at holde? Fordi som jeg føler det personligt, så er det altså snart bare det rene "smadre-party" vi ser om og om igen. Der kommer til tider en lille smule nytænkning til universet, men ikke noget, som jeg egentlig føler som det helt store.
Jeg kan også godt lide superheltefilm, men der er snart bare ved at være så mange, så det til sidst går hen og bliver lidt kedeligt, synes jeg.

Men det bliver interessant at se, hvad der mon kan ske i fremtiden for superheltene på film. Et eller andet må der jo ske.

Lasseuser/249033

Vent, mener I nyheden er, at der kommer flere Marvel-film efter fase 3, eller at der helt konkret kommer flere film med ordet "Avengers" i titlen? For det, at der kommer flere Marvel-film, har vi vel vist i rigtigt lang tid. Og det med det ene følger vel nemt det andet. Ingen har nogensinde sagt at Marvel ville stoppe efter 4 film, det er ikke engang antydet.

Jeg forstår heller ikke helt konklusionen I drager, om at Captain America osv. nødvendigvis vender tilbage. Chris Evans har jo f.eks. netop sagt (og I rapporterede på det), at han ikke vil genforny sin kontrakt med Marvel efter Avengers 4. Det ville da også være meget mere naturligt hvis en femte, sjette, etc. Avengers-film kom til at handle om nogle af de nye populære karakterer de er ved at introducere, eksempelvis Black Panther, Captain Marvel, etc., etc.

Når det drejer sig om Marvel,skal I i øvrigt nok lytte mere til hvad Kevin Feige siger. I et af sine efterhånden sjældne, men strategisk planlagte interviews sagde Feige for under 2 uger siden, at de ikke vil annoncere nogen af filmene i fase 4, før Avengers 4 er kommet ud. Det valg har de truffet dels for at få arbejdsro, dels for at "levere på et projekt, før man lover et nyt", som han siger.

I vil derfor ikke finde, nogen store annonceringer om Marvel-film før næste år. Det er givetvis også netop derfor at Bob Iger udtaler sig så forsigtigt. Han ved selvfølgelig godt, at der kommer flere Avengers-film, men han ved, at de ikke har tænkt sig at annoncere dem endnu. Det er i virkeligheden måske lidt undergravende, at han overhovedet udtaler sig om emnet.

Men ja, der kommer flere af de her film, så længe de bliver ved med at indtjene milliarder af dollars, det er klart.

Sune Pedersenuser/171268

Men fuck jeg glæder mig til "phase 4" ...
flere og flere af filmene i MCU vil foregå i rummet..

og vi kan forvente film med Eternals, Celestials osv :D
måske endda Galactus, når fox er kommmet ind i folden hos Disney :D

Gætter også på Avengers 4 film kommer til at hedder
Infinite Avengers :D

Sune Pedersenuser/171268

har undersøgt hvad du mener ...

Det er Titler marvel ikke vil afsløre....
ikke film direkte..

fx med spiderman...
hvor titlen muligvis bliver Homecoming 2 ...
det er titlen :D

Marvel har også udtalt efter den næste avengers, vil de gå væk fra Phase 1, 2, 3... etc ..

så der kommer inden Phase 4, men starten på noget nyt i stedet :D

Lasseuser/249033

Hej, og undskyld det sene svar.

Jeg er ikke sikker på, om jeg forstår din kommentar. Marvel har på et tidspunkt sagt at de lige nu arbejder på ca. 20 film. Ud af dem kender vi kun Captain Marvel, Avengers 4 (uden titel endnu), Spider-man og Guardians of the Galaxy. De resterende 16 kender vi ved så hverken titel eller handling for?

Anyway, jeg ville være ineteresseret i at vide, hvor du har læst/hørt at Marvel går væk fra deres koncept med "faser" (:

Sune Pedersenuser/171268

Beklager selv det sene svar, ikke så tit jeg logger på her :)
men jeg følger mange forskellige youtube channels, der ånder og lever for marvel og dc og andre superhelte film og mange af dem har citeret direkte fra kevin Feige at efter avengers 4 vil der ikke være faser mere, men de vil kalde det noget andet ...
comicbookcast2, screenrant, CBR, Looper, Emergency Awesome og så videre hedder et par af de kanaler hvor de snakker om det, du kan vidst også læse om det på Marvel's egen hjemmeside eller stan Lee's hjemmeside og på Reddit :)

Mvh Sune

Sune Pedersenuser/171268

Er du helt væk eller hvad?
de har allerede sagt de har over 20 film planlagt allerede og mange af dem er allerede annonceret.. selv om avengers 4 ikke er kommet endnu..

fx Spiderman 2, Dr strange 2, Black Panther 2, Guardians of the galaxy 3 ... osv ... og historien fortæller os at alle helte for mindst 3 solo film ... undtagen Hulk... men det er pga film rettigheder, da Marvel for mange år siden under en krise solgte solo film rettighederne på Hulk ...
men med disney / fox købet, så kan det blive en anden historie..
de har fx også sagt at der måske kommer en Thor: Ragnarok Part 2 også..

i bund og grund, du er meget fejlinformeret ;)

Lasseuser/249033

Hej, hvad er jeg fejlinformeret omkring?

Hvis du læser hele min kommentar, var min pointe netop at Marvel har planlagt en masse film langt ud i fremtiden. Det er derfor ingen nyhed, at der sandsynligvis kommer en "Avengers 5" på et tidspunkt, da vi allerede vidste det.

Du tager dog fejl angående hvilke film Marvel har annonceret. Lige nu har de annonceret Captain Marvel, Avengers 4, Spider-Man 2 ("Spider-Man: Far from home") og Guardians of the Galaxy Vol. 3. Alt andet vi ved om deres kommende film er ren spekulation. Du har ret så langt at det ville være enormt uventet, hvis ikke de lavede efterfølgere til Black Panther og Doctor Strange, men de efterfølgere er altså ikke annonceret. Taika Waititis mulige efterfølger til Thor: Ragnarok er heller ikke annonceret. Black Widow filmen har et halvfærdigt manuskript og har fået tilknyttet en instruktør, men er heller ikke officielt annonceret endnu.

Undskyld det sene svar, i øvrigt.

Daniel

Men de annoncerede jo allerede del 2 af infinity war dengang del 1 blev annonceret?

Så det er jo ikke rigtig en nyhed som sådan. Den primære forskel i mellemtiden har været, at det ikke længere hedder part 1 & 2, men at de får hver deres undertitel.

Plus, part 2 fortæller historien som Dr. Strange nævner i part 1. "This is the only way" some han siger.

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Daniel,
Avengers 3 går i biografen lige nu - og ja, Avengers 4 har været bekræftet i lang tid.
Men nu snakker de så om 5. film, altså efter Avengers 4 (tidligere kendt som Infinity War part 2).
Så jo, det er en nyhed i den forstand, at Disney ikke tidligere har talt om dette, men nærmere omtalt Avengers 4 (som får premiere næste år), som en slags foreløbig finale på hele MCU.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter