Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 3 får den bedste åbning nogensinde!

Avengers 3 får den bedste åbning nogensinde!

Opdateret: Få også de danske tal!

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: I Danmark har Avengers: Infinity War ligeledes imponeret, hvor den med 149.866 solgte billetter nu holder rekorden som den bedste danske åbningsweekend for en superheltefilm igennem tiderne - resultatet var hele 58 % bedre end Avengers: Age of Ultron og 66 % bedre end The Avengers målt på billettal. Det oplyser Disney i en pressemeddelelse.

Andre danske rekorder inkluderer:

- Største åbning i april nogensinde.
- 4. største Disney-åbning nogensinde.
- Største åbning i 2018.

Til kino.dk udtaler Kasper Berg Jørgensen, Publicist, The Walt Disney Company Nordic:

- Det er fantastisk at se, at publikum stadig elsker superheltefilm, og vi er meget tilfredse med åbningstallene. Vi glæder os til, at præsentere de kommende superheltefilm; Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, og ikke mindst den næste Avengers-film.

___________________________________________

Marvel's Avengers: Infinity War fik premiere i onsdags - og superheltene har taget verden med storm. De har nemlig trukket millioner af fans til billetlugerne. 

Faktisk fik filmen den største åbningsweekend nogensinde i USA, hvor den indtjente hele 250 millioner dollars, og dermed vippede Star Wars: The Force Awakens af pinden, der tidligere holdt rekorden med 247,9 millioner dollars.

LÆS OGSÅ: Avengers-anmeldelserne: "Det her er hvorfor superhelte-genren eksisterer"

På internationalt niveau bragede superheltene også afsted med en imponerende åbning på kolossale 630 millioner samlet set på verdensplan, hvilket også gør 'Infinity War' til den største globale åbning nogensinde!

Dermed blev den tidligere rekordholder, den ottende Fast & Furious-film, Fate of the Furious, der indtjente 541,9 millioner dollars i sin åbningsweekend, slået med over 88 millioner dollars. 'Fate of the Furious' fik endda også premiere i Kina samtidig, hvor 'Infinity War' først kan ses fra 11. maj. 

LÆS OGSÅ: Marvel-faserne forklaret

Dermed kan Marvel's superhelte-brag være godt på vej til at blive den absolut bedst indtjenende film nogensinde, som lige nu holdes af Avatar med over 2,7 milliarder dollars.

Avengers: Infinity War kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adamuser/1330634

opdateret til 258 mio. $

fie meyer

Det er også en fantastisk god film. Har set den i onsdags og overvejer seriøst at gå ind og se den igen.

Marianne

så bliver det jo også lidt lettere at få mange hevet i biografen.

Noah

Den udkom først den 27. april mange andre lande. Det var bare her i Danmark at den udkom to dage før. Så weekenden startede fredag!

Marianne

havde filmen premiere i 26 lande den 25. april og yderligere 28 lande den 26. april: https://www.imdb.com/title/tt4154756/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

Jeg er ikke i tvivl om, at det var blevet en kassesucces alligevel, men hvis der skal sammenlignes, så er det nødt til at være på ensartede vilkår.

Christianuser/152465

Men samtidig havde den tidligere nr 1, Kina med i beløbet, har den nye nr 1 ikke, så ensartede vilkår bliver det aldrig.

Maria

Filmen fortjener også at blive set af så mange som muligt. Den er virkelig godt skruet sammen og selvom den er lang, gør det ikke noget dårligt for filmen.

Antaeus

Hvis man aldrig regner med pengenes reelle værdi så kan man blive ved at komme med "bedste åbning" og "bedste indtjening" overskrifter til evig tid, fantastisk se ned på læseren journalistik.

Og at vi samtidig bliver flere og flere mennesker og bliver rigere og rigere så vi også får ulandene med på film og samtidig udvider kundemulighederne med teknisk kunnen også så skal vi nok kunne sikres endnu flere overskrifter. Måske den ellers bedste løsning var at regne i procent sete i forhold til befolkningen, der har mulighed for at se filmene (men det er vist heller ikke ligefrem en nem løsning).

Bedste indtjening holdes reelt af "Borte med Blæsten" fra 1939 og ikke Avatar, selv om den ligger ekstremt tæt på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

7 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

23 timer siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden