Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Kærlighed, kæmpe aber og en Golden Globe-vinder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende uge står i romantikkens, actionfilmens og dramaets tegn. 

UD AF INTET/CAMERA FILM

Ud af intet
Dramaet handler om Katja, der mister sin tyrkiske mand og parrets 6-årige søn Rocco i et bombeattentat. Men hvorfor blev Nuris kontor bombet? Politiets efterforskning søger i Nuris kriminelle fortid, men det viser sig snart, at motivet er ren terror mod et indvandrerkvarter. Det tyske drama vandt prisen for årets bedste udenlandske film ved Golden Globes 2018.

Midnight Sun/Nordisk Film

Midnight Sun
I det romantiske drama lider 17-årige Katie af en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tåle sollys. Pigen bevæger sig derfor kun udenfor sit hjem om aftenen. En dag møder hun den flotte Charlie, og de to indleder et romantisk forhold. Men Katie har ikke fortalt Charlie om sin tilstand, så snart opstår komplikationerne. 'Midnight Sun' er en genindspilning af en japansk film af samme navn.

 

RAMPAGE OUT OF CONTROL/WARNER BROS.

Rampage Out of Control
Dwayne Johnson spiller videnskabsmanden Davis Okoye, der har et helt særligt bånd til gorillaen George. Men et ulovligt eksperiment går helt galt og forvandler den venlige abe til et rasende monster. George, en forvokset øgle og en massiv ulv begynder nu at hærge Nordamerika. Filmen er baseret på arkadespillet 'Rampage' fra 1980'erne.

BATTLE OF THE SEXES/20TH CENTURY FOX

Battle of the Sexes
Filmen foregår i 70erne, hvor den kvindelige verdensmester i Tennis, Billie Jean King, tager kampen op imod den manglende ligestilling mellem de mandlige og kvindelige atleter. 'Battle of the Sexes' fortæller den vanvittige, men sandfærdige historie om tenniskampen fra 1973, som også blev kaldt Kønnenes kamp.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 time siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter