Cookie- og Privatlivspolitik
Mandlige hovedroller måske fundet til It 2

Mandlige hovedroller måske fundet til It 2

Optagelserne nærmer sig

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Dræberklovnen Pennywises tilbagevenden til det store lærred nærmer sig med hastige skridt.

Efter at It sidste år blev en af de største gysersucceser nogensinde  var en opfølger uundgåelig. Kort tid efter blev en 2'er da også annonceret, og nu begynder kameraerne altså snart at rulle til It: Chapter Two.

Producer Roy Lee har således bekræftet over for IndieWire, at optagelserne starter til juli i Toronto.

Samtidig er The Hollywood Reporter ude med en historie om, at to nye skuespillere snart tilføres rollebesætningen. James McAvoy, som de fleste kender som Charles Xavier i X-Men-filmene, og komikeren Bill Hader. Ifølge THR skal McAvoy spille Bill Denbrough, mens Hader skal fyre jokes af som Richie Tozier.

Er rygterne sande, er det en flot tilførelse til castet, der pt. kun består af Jessica Chastain i rollen som Beverly Marsh og selvfølgelig Bill Skarsgård som dræberklovnen.

Filmen vil udspille sig 27 år efter begivenhederne i Derry, hvor børnene, nu som voksne, vender tilbage for at tage en sidste og altafgørende kamp mod det onde selv, Pennywise.

Lige nu lægges der sidste hånd på manuskriptet, der ud fattes af manden bag den første film, Dary Dauberman, selvfølgelig baseret på Stephen Kings monumentale romanoplæg. Instruktør Andy Muschietti vil ligeledes igen være at finde bag kameraet.

It: Chapter Two får premiere den 5. september 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Michael

..får da et fedt år i 2019.
It: Chapter 2
X-Men: Dark Phoenix
Glass

Håber han får rollen i It: Chapter 2, han ville passe godt som Bill. Bill Hader passer fint som karakteren Richie, men udseendet og hans stemme synes jeg ikke passer helt, men det skal nok fungere uanset. Og for min skyld må de gerne skrue mere op for uhyggen og chokerende scener, da jeg manglede at blive bare lidt bange eller overrasket, derimod stemningen fungerede rigtig godt.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Jeg synes det lader til, at alle danske såkaldte STOR-film er baseret på krig.. why?

10 timer siden
TheDayDreamer

Der var nogle som klagede over at man ikke fik Tom Hardy at se i fuldt outfit som Venom i den første trailer, men det kunne jeg godt lide - for den

10 timer siden
Jeff

I don't want him to, as he's one of my favourite characters in the MCU, but he's the one most likely to sacrafice himself to try and stop Thanos.

17 timer siden
Jacob

Jeg er hellere ikke ligefrem imponeret over historien, man får indtryk af noget middelmådigt, men ser alligevel frem til at Venom og Carnage kommer

18 timer siden
rene

så skal vi alle op af sofaen,denne film skal vises i biografen.

20 timer siden

Aktive debatter