Cookie- og Privatlivspolitik
Mandlige hovedroller måske fundet til It 2

Mandlige hovedroller måske fundet til It 2

Optagelserne nærmer sig

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Dræberklovnen Pennywises tilbagevenden til det store lærred nærmer sig med hastige skridt.

Efter at It sidste år blev en af de største gysersucceser nogensinde  var en opfølger uundgåelig. Kort tid efter blev en 2'er da også annonceret, og nu begynder kameraerne altså snart at rulle til It: Chapter Two.

Producer Roy Lee har således bekræftet over for IndieWire, at optagelserne starter til juli i Toronto.

Samtidig er The Hollywood Reporter ude med en historie om, at to nye skuespillere snart tilføres rollebesætningen. James McAvoy, som de fleste kender som Charles Xavier i X-Men-filmene, og komikeren Bill Hader. Ifølge THR skal McAvoy spille Bill Denbrough, mens Hader skal fyre jokes af som Richie Tozier.

Er rygterne sande, er det en flot tilførelse til castet, der pt. kun består af Jessica Chastain i rollen som Beverly Marsh og selvfølgelig Bill Skarsgård som dræberklovnen.

Filmen vil udspille sig 27 år efter begivenhederne i Derry, hvor børnene, nu som voksne, vender tilbage for at tage en sidste og altafgørende kamp mod det onde selv, Pennywise.

Lige nu lægges der sidste hånd på manuskriptet, der ud fattes af manden bag den første film, Dary Dauberman, selvfølgelig baseret på Stephen Kings monumentale romanoplæg. Instruktør Andy Muschietti vil ligeledes igen være at finde bag kameraet.

It: Chapter Two får premiere den 5. september 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

..får da et fedt år i 2019.
It: Chapter 2
X-Men: Dark Phoenix
Glass

Håber han får rollen i It: Chapter 2, han ville passe godt som Bill. Bill Hader passer fint som karakteren Richie, men udseendet og hans stemme synes jeg ikke passer helt, men det skal nok fungere uanset. Og for min skyld må de gerne skrue mere op for uhyggen og chokerende scener, da jeg manglede at blive bare lidt bange eller overrasket, derimod stemningen fungerede rigtig godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

10 timer siden
Lisa

Invitation til Sex Сlub --> http://kisstok.com

16 timer siden
Lisa

Нej! Вesøg min sidе i Sex Club --> http://kisstok.com

1 dag siden
Lisa

Нej! Jeg inviterеr dig til Sех Сlub > http://kisstok.com

1 dag siden
Lisa

Hеj! Vеnligst stem på mine erotiske fotоs på min sidе --> http://kisstok.com

1 dag siden

Aktive debatter