Cookie- og Privatlivspolitik
Mad Max-fortsættelser i fare for at blive aflyst

Mad Max-fortsættelser i fare for at blive aflyst

Retssag kan sætte en stopper for nyt action-mesterværk

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den fjerde film i Mad Max-serien, Mad Max: Fury Road, var mange år undervejs, men da den landede i 2015 var det til stor glæde for både anmeldere og publikum - og selv Oscar-akademiet kastede seks statuetter efter action-mesterværket.

Succesen skulle have været startskuddet på en ny trilogi om den dystopiske ødemarkskriger Max i skikkelse af Tom Hardy. Skaber George Miller meldte hurtigt ud, at manuskriptet til den næste film, 'Mad Max: The Wasteland' var klart, og Warner Bros. var med på ideen. Men nu ser projektet ud til at være lagt i graven, før det rigtigt begyndte.

Det skyldes, at George Miller og hans produktionsselskab Kennedy Miller Mitchell har sagsøgt netop Warner Bros. i forbindelse med en 7 millioner dollars bonus, som Miller ville få udbetalt, hvis produktionen gik under budget. 

Stridighederne er således opstået fordi Warner Bros. ikke mener, at Miller gik under budget - han gik faktisk over. Det springende punkt skulle dreje sig om nogle ekstra optagelser, som ikke var med i det oprindelige manuskript, men som Warner Bros. ville have tilføjet. Derfor skulle bekostningerne af disse optagelser ikke være en del af det overordnede budget - noget som Warner Bros. er uenige med George Miller & co. i.

Forholdet mellem Miller og Warner Bros. hænger altså i en tynd tråd - og det samme gør Mad Max' skæbne. 

Ifølge den australske avis The Sydney Morning Herald udtalte George Miller i sidste uge, at han arbejdede på nye manuskripter og havde flere muligheder, men når det kom til Mad Max 5 & 6 var den 73-årige instruktør mere usikker:

- De er der [manuskripterne], men det er alt jeg kan sige. Det hører fremtiden til.

Det store spørgsmål er jo så, om publikum vitterligt har brug for endnu en Mad Max-film? 'Fury Road' var så gennemført vellykket, at man også kan frygte en flad efterfølger. Lad os høre, hvad I tænker!

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Jeg var ikke specielt glad for Mad Max Filmen så hvis der ikke kommer flere så bekymrer det ikke mig. Og det er endda selv om jeg er vokset op med de gamle Mad Max film.

Min anmeldelse af den nye film var som følger:

DÅRLIG FILM
Teknisk er filmen utroligt flot lavet med meget flotte scener, men hvad hjælper det når handlingen er nærmest ikke tilstedeværende og scenerne handler om hvordan Mad Max og hans kompagnoner for tyvende gang slår et angreb på deres lastbil tilbage.

Tom Hardy er ikke ligefrem den bedste Mad Max skuespiller og har slet ikke den karisma Mad Max bør have og som Mel Gibson havde i sin tid.

Charlize Theron gør det til gengæld godt, men hvad hjælper det når historien er tynd som en papirklips. Jeg kedede mig i den grad og måtte i stedet nyde de flotte scener.

Julius

Siden 2012 har Warner Brothers vist sig at være det studie, der giver færrest muligheder og respekt for ellers kvalificerede instruktører. Det blev set med Peter Jacksons tvungne instruktørrolle i Hobbitten, vi ser det nu med George Miller og Mad Max.

Det er en skam, fordi der er så få reelle auteur-kunstnere i mainstream-Hollywood og Miller og Jackson er bestemt nogle af dem. Jeg håber inderligt, de får løst deres konflikter før Miller vurderer at han ikke kan kapere at bære endnu en Mad Max-film - manden er jo ved at være godt oppe i årene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

1 dag siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

1 dag siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 dag siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

2 dage siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

2 dage siden

Aktive debatter