Cookie- og Privatlivspolitik
Er Solo: A Star Wars Story starten på en ny trilogi?

Er Solo: A Star Wars Story starten på en ny trilogi?

Den nye Han Solo taler over sig

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Om en lille måned vender Han Solo tilbage på det store lærred i Solo: A Star Wars Story - men denne gang er Harrison Fords ikoniske rolle overtaget af stjernefrøet Alden Ehrenreich.

Star Wars spin-off-filmen skildrer således Solos unge år, og noget tyder på, at Disney har store planer for rumpiratens fremtid og hans behårede makker, Chewbacca. Filmen kan nemlig udvikle sig til en trilogi.

LÆS OGSÅ: Guide: Alle de kommende Star Wars-film

I et interview med Esquire kom Ehrenreich til at afsløre, at han har skrevet en kontrakt på hele 3 film med Disney. Den 28-årige skuespiller opdagede hurtigt, at han måske havde talt over sig med ordene: "Jeg ved ikke om det er officielt, øh, offentligt."

'Solo: A Star Wars Story' har ellers var omgivet af postyr, der bl.a. bød på en udskiftning af instruktør undervejs. I samme interview forsvarer Ehrenreich dog to de filmmagere Philip Lord og Christopher Miller, som i første omgang skulle instruere, men roser også Ron Howard, der overtog styringen og kørte Stjernekrigs-filmen i mål.

Med til historien hører, at Felicity Jones også skrev under på en kontrakt på tre film, da hun indspillede Rogue One: A Star Wars Story... og det forventer de færreste vil blive en realitet.

Han Solo er dog utvivlsomt en større karakter, og hans fortælling hænger formentlig også mere direkte sammen med den officielle saga, så ideen om flere Solo-film lyder ikke helt umuligt. Spørgsmålet er så, om publikum ønsker mere - det får vi at se, når Solo: A Star Wars Story får premiere den 23. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

ALLE der medvirker i store blockbusters skriver under på en kontrakt på flere film. Det betyder jo kun at, hvis stodioerne vælger at fortsætte med karakteren i flere film, så er skuespilleren bundet af en kontrakt men det betyder IKKE, at de har planlagt flere film.

Det jeg håber der sker, hvis altså Alden Ehrenreich gør det godt, er ikke en Solo 2, men derimod en fortsættelse af historien efter Return of the Jedi, hvor Han Solo karakteren kan dukke op, men ikke nødvendigvis i en stor rolle.

Jacob

Det er ikke til at hitte rede i hvilke retninger Star Wars bære hen, men skulle det blive en trilogi, så gad jeg godt at den tredje film om Han Solo sluttede med kantinescenen på Tatooine. Så vi fik en overgang til Episode IV ligesom med ‘Rogue One’, og der er plads til to mere, hvis det er rigtigt at den første foregår ti år inden mødet med Luke og Kenobi.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anita

Ved ikke om min stemme er godkendt. ingen kvittering...

17 minutter siden
Stine Teglgaard

Du har ret, og den rettelse, troede vi var kommet igennem allerede på dagen - men desværre oplever vi nogen gange, at vores rettelser ikke gemmes -

33 minutter siden
Lotteuser/504309
Lotteuser/504309

linket virker ikke; beskeden er " JavaScript void.." ..der kommer i hvert tilfælde ingen melding om at man deltager i konkurrencen eller at ens ste

1 time siden
Sørenuser/799363
Sørenuser/799363

Jeg kan klart anbefale Jagtsæson - utrolig medrivende og sigende om den tid vi lever i.
mvh Søren

2 timer siden
Kätheuser/419458
Kätheuser/419458

Tror jeg er den bedste film

2 timer siden

Aktive debatter

Taika Waititi: Guide til Hollywoods sjoveste mand
Alt om Oscar 2020

Alt om Oscar 2020

Vi samler alt et sted!

4 dage siden
0
Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)