Er Solo: A Star Wars Story starten på en ny trilogi?

Den nye Han Solo taler over sig
Billede
(© Disney)

Om en lille måned vender Han Solo tilbage på det store lærred i Solo: A Star Wars Story - men denne gang er Harrison Fords ikoniske rolle overtaget af stjernefrøet Alden Ehrenreich.

Star Wars spin-off-filmen skildrer således Solos unge år, og noget tyder på, at Disney har store planer for rumpiratens fremtid og hans behårede makker, Chewbacca. Filmen kan nemlig udvikle sig til en trilogi.

LÆS OGSÅ: Guide: Alle de kommende Star Wars-film

I et interview med Esquire kom Ehrenreich til at afsløre, at han har skrevet en kontrakt på hele 3 film med Disney. Den 28-årige skuespiller opdagede hurtigt, at han måske havde talt over sig med ordene: "Jeg ved ikke om det er officielt, øh, offentligt."

'Solo: A Star Wars Story' har ellers var omgivet af postyr, der bl.a. bød på en udskiftning af instruktør undervejs. I samme interview forsvarer Ehrenreich dog to de filmmagere Philip Lord og Christopher Miller, som i første omgang skulle instruere, men roser også Ron Howard, der overtog styringen og kørte Stjernekrigs-filmen i mål.

Med til historien hører, at Felicity Jones også skrev under på en kontrakt på tre film, da hun indspillede Rogue One: A Star Wars Story... og det forventer de færreste vil blive en realitet.

Han Solo er dog utvivlsomt en større karakter, og hans fortælling hænger formentlig også mere direkte sammen med den officielle saga, så ideen om flere Solo-film lyder ikke helt umuligt. Spørgsmålet er så, om publikum ønsker mere - det får vi at se, når Solo: A Star Wars Story får premiere den 23. maj.