Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 3 indeholder død, store pinsler og tilintetgørelse

Avengers 3 indeholder død, store pinsler og tilintetgørelse

Så er der censur til Infinity War!

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Censuren for Avengers: Infinity War lander ikke overraskende på 11 år.

Aldersvejledning går dermed i spænd med den amerikanske PG13-censur.

Ifølge Medierådet skyldes vejledning, at filmen "foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer..." En beskrivelse, som fans af Marvel's tidligere film vil kunne nikke genkendende til.

MEN læser man mere i anbefalingen, ser man også et par spændende vendinger.

Medierådets beskrivelse understreger nemlig den gængse teori om, at vi i 'Infinity War' mister en eller flere af vores elskede Avengers. De skriver: "Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste."

Ligesom at de understreger: "Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser." 

Noget kunne altså tyde på, at vi har et actionbrag med både grin og tårer i vente - så husk kleenex.

Avengers: Infinity War får premiere den 25. april - forsalget er startet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasse

Hahaha...det er godt at det ikke er dig der bestemmer over MCU, for Thor: Ragnarok & GOG I+II er da noget nær de eneste gode film i hele serien! :D

VIPER

Af alle MCU's film indtil videre, er jeg nu blevet mest underholdt af Avengers (2012) & Civil War. Det var bår' dæjle, & har set dem gentagne gange siden :) Desuden passer Robert Downey Jr. bare kanon som Ironman som også er for fedt lavet.

Inden MCU franchisen må jeg lige sige jeg også godt kunne lide Blade 1998, Punisher War Zone, & Silver Surfer i FF(2007), og så passer Hugh Jackman bare perfekt som Wolverine.
-Bare lige for at understrege hvilke Marvel filmatiseringer jeg er mest tilfreds med :)

Men ellers tror jeg altså godt jeg kunne have produceret noget der ville få seerne til at tabe kæben af forbløffelse!
Synes simpelthen Thor : Ragnarok & GOG filmene var for useriøse, og det må det bare ikke blive når Thanos invaderer, men det nok igen en smagssag. God Bio-tur dér :)

Jacob

Der hersker en interessant fanteori om deres skæbne, som jeg først mente var for voldsom, men nu er jeg mere spændt på om den viser sig sand.

VIPER

-Det var lige hvad jeg havde håbet på for jeg frygtede lidt, at den platte humor fra både Thor : Ragnarok & GOG I+II ville ødelægge alvorligheden i et angreb fra Thanos.
Jeg blev altså ret skuffet over Thor : Ragnarok lige pludselig skulle ende som en komedie, man rager da ikke tordengudens hår af på den måde, eller flår hans øje ud så han nu pludselig bare minder om Odin.
Jeg forstår heller ikke hvorfor det hele skulle være så børnevenligt og farverigt. Hele Grandmaster's planet og Korg fandt jeg yderst irriterende at kigge på. Der ville jeg have foretrukket et mere dystert og mørkt univers.
MCU har altså fans der også er ældre end 8-12 år tak!
-Heldigvis blev filmen da reddet nogenlunde af fed action.
I forhold til GOG I+II, for her var film jeg synes var en direkte skamplet på MCU, men det er jo alt sammen en smagssag.
Thanos rules, og jeg ville elske hvis der var flere scener der fik det mindre årige publikum til at blive chokeret, verden er hård og brutal børnlille, i kan ligeså godt lære det, what doesn't kills you simply makes you....Stranger >;P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

15 timer siden
Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

19 timer siden
Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

21 timer siden
Nikolaj

Fedt portræt!

1 dag siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden

Aktive debatter