Cookie- og Privatlivspolitik
5 måder at gøre sig klar til gyseren A Quiet Place

5 måder at gøre sig klar til gyseren A Quiet Place

Øv dig i holde vejret... shhh...

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den anmelderroste gyser A Quiet Place kan opleves i biografen lige nu. Inden den skrækindjagende biograftur er der lige et par ting, som du skal gøre dig klart. Det er nemlig en helt særlig oplevelse, der venter i biografmørket.

Vi klæder dig på til din biograftur med 5 gode forslag til hvad og hvorfor gyseren bør ses på det store lærred.

I ’A Quiet Place’ jagtes en familie af et mystisk monster, der reagerer udelukkende på lyde – og derfor er stilhed et helt centralt tema – både i filmens verden, men også i biografsalen. Find dine billetter her.

1. Leg stilleleg med vennerne. Gyseren udnytter stilhed på en utrolig stærk og stilfuld måde, der gør, at selv den mindste knasen eller hvisken i salen vil blive bemærket og potentielt kan ødelægge den intense stemning. Så få snakket af før filmen og øv dig i stilleleg med vennerne.

2. Øv dig i at holde vejret. Den tryggede stemning og frygten for at blive hørt gør, at man faktisk selv af og til kan glemme at trække vejret i biografsædet. Derfor er det en god idé at have helt styr på sin lungekapacitet, så du ikke besvimer undervejs – men i stedet kan ånde lettet op.

3. Vær klar på en kollektiv oplevelse. Filmen bør opleves i biografen, og især denne gyser gør sig godt som en kollektiv oplevelse, hvor man sammen med sine med-biografgængere kæmper sig igennem halvanden time med næsten konstant stilhed og en stigende spændingskurve. Så gør dig klar til en fælles oplevelse af de helt grumme.

4. Varm op med ’Don’t Breathe’. For at komme i den rette urovækkende stemning til stillelegs-gyseren ’A Quiet Place’ kan du varme op med den intense Don't Breathe fra 2016. Her kan du nemlig øve dig i at holde både vejret og din mund på samme måde som filmens uheldige indbrudstyve må gøre det, da de får en blind, men yderst lydfølsom mand på nakken under et indbrud, der går helt galt.

5. Bered dig på larmende stilhed. Der er noget helt specielt over den intense stilhed, der kan opstå i biografens mørke. Det gælder ikke mindst for ’A Quiet Place’, hvor det netop er det lydløse gys, der spiller en helt central rolle for den frygt, der her stables på benene.

God fornøjelse i biografen - og husk nu... shhhhh...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Per Bialaskauser/693709
Per Bialaskauser/693709

Er godt nok svært at rangere alle de film der er i midten af listen, og det kan nemt svinge alt efter humør.

3 timer siden
VIPER

Min Top 21 :

6 timer siden
Bukselak

The Nun er simpelthen årets fiasko, jeg troede den ville være uhyggelig, samt have en god historie.

1 dag siden
Anton Berg

Den ville bestemt ligge i bund sammen med sin forgænger, The Dark World, Iron Man 2 og begge Ant-man filmene, som Marvels tammeste og historiemæssi

3 dage siden
Glenn

21.) Iron Man 2
20.) Thor: The Dark World
19.) The Incredible Hulk
18.) A-Man & The Wasp

3 dage siden

Aktive debatter