Cookie- og Privatlivspolitik
5 måder at gøre sig klar til gyseren A Quiet Place

5 måder at gøre sig klar til gyseren A Quiet Place

Øv dig i holde vejret... shhh...

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den anmelderroste gyser A Quiet Place kan opleves i biografen lige nu. Inden den skrækindjagende biograftur er der lige et par ting, som du skal gøre dig klart. Det er nemlig en helt særlig oplevelse, der venter i biografmørket.

Vi klæder dig på til din biograftur med 5 gode forslag til hvad og hvorfor gyseren bør ses på det store lærred.

I ’A Quiet Place’ jagtes en familie af et mystisk monster, der reagerer udelukkende på lyde – og derfor er stilhed et helt centralt tema – både i filmens verden, men også i biografsalen. Find dine billetter her.

1. Leg stilleleg med vennerne. Gyseren udnytter stilhed på en utrolig stærk og stilfuld måde, der gør, at selv den mindste knasen eller hvisken i salen vil blive bemærket og potentielt kan ødelægge den intense stemning. Så få snakket af før filmen og øv dig i stilleleg med vennerne.

2. Øv dig i at holde vejret. Den tryggede stemning og frygten for at blive hørt gør, at man faktisk selv af og til kan glemme at trække vejret i biografsædet. Derfor er det en god idé at have helt styr på sin lungekapacitet, så du ikke besvimer undervejs – men i stedet kan ånde lettet op.

3. Vær klar på en kollektiv oplevelse. Filmen bør opleves i biografen, og især denne gyser gør sig godt som en kollektiv oplevelse, hvor man sammen med sine med-biografgængere kæmper sig igennem halvanden time med næsten konstant stilhed og en stigende spændingskurve. Så gør dig klar til en fælles oplevelse af de helt grumme.

4. Varm op med ’Don’t Breathe’. For at komme i den rette urovækkende stemning til stillelegs-gyseren ’A Quiet Place’ kan du varme op med den intense Don't Breathe fra 2016. Her kan du nemlig øve dig i at holde både vejret og din mund på samme måde som filmens uheldige indbrudstyve må gøre det, da de får en blind, men yderst lydfølsom mand på nakken under et indbrud, der går helt galt.

5. Bered dig på larmende stilhed. Der er noget helt specielt over den intense stilhed, der kan opstå i biografens mørke. Det gælder ikke mindst for ’A Quiet Place’, hvor det netop er det lydløse gys, der spiller en helt central rolle for den frygt, der her stables på benene.

God fornøjelse i biografen - og husk nu... shhhhh...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

1 dag siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter