Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Bond-instruktør forventer at starte optagelser snart

Ny Bond-instruktør forventer at starte optagelser snart

Oscar-vindende instruktør bekræftet til Bond 25

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi har tidligere nævnt, at Slumdog Millionaire-instruktør Danny Boyle var på tale til stillingen som instruktør på den kommende James Bond-film, omtalt som Bond 25. Nu har den 61-årige brite så selv bekræftet, at han planlægger at filme den næste 007-film - og optagelserne kan allerede starte i slutningen af 2018.

Boyle vil også selv stå for manuskriptet sammen med sin makker, John Hodge. De har tidligere samarbejdet om de to Trainspotting-film, The Beach og Trance.

Instruktøren afslørede selv dette i et interview med Metro US, hvor han også gav en status på hans kommende film med Love Actually-forfatteren, Richard Curtis:

- Vi arbejder på et manuskript lige nu. Og alt afhænger af det. Jeg arbejder på et manuskript af Richard Curtis i øjeblikket. Vi håber at starte optagelserne til den inden for 6-7 uger. Så vil Bond være i slutningen af året. Men vi arbejder på begge to lige nu.

- Vi har en ide, John Hodge, manuskriptforfatteren, og jeg har den her ide, og John skriver på den i øjeblikket. Det afhænger alt af, hvordan det ender. Men det vil være dumt af mig at give noget af det væk. 

Alt tyder altså på, at Danny Boyle kommer til at stå bag 'Bond 25'. Men det bliver ikke første gang, at Boyle instruerer Daniel Craig i rollen som Agent 007.

I 2012 stod instruktøren nemlig bag den mindeværdige OL-åbningsceremoni i London, hvor agenten over dem alle hentede selveste Dronning Elizabeth II af Storbritannien. Det skulle efter sigende også være her, at instruktøren fik den ide, som han nu arbejder videre på.

Bond 25, der formentlig bliver den sidste med Craig i rollen, forventes at få premiere 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg har læst at hvis deres manus ikke ender med at blive godkendt, så kan det betyde at han alligevel ikke får tjansen. Så er lidt forbeholden med at sige han er bekræftet, for der er en mulighed for at det går i vasken.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Loneuser/512689
Loneuser/512689

Jeg synes netop James McAvoy er en rigtig god skuespiller, blandt andet i Spilt og Glass. Trailer er virkelig god.

5 timer siden
Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie.

1 dag siden
magicthe

Tak for en virkelig fin artikel om et af de (mange) postmoderne mesterværker.

2 dage siden
Felix

Desuden har jeg set 11-års film der havde dansk tale før.

2 dage siden
Rasmus/Musen

De første reaktioner på filmen lyder jo forbløffende alle sammen! Bare jeg også kunne se filmen nu, :-/.

3 dage siden

Aktive debatter