Cookie- og Privatlivspolitik
Indiana Jones 5 svinger pisken april næste år

Indiana Jones 5 svinger pisken april næste år

Spielberg har afsløret hvor og hvornår optagelserne går i gang

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielberg var i søndags i London for at modtage Empires ærespris og afslørede i samme omgang, hvornår og hvor optagelserne til Indiana Jones 5 vil finde sted. 

- Jeg vender tilbage hertil (London, red) i april 2019 for at lave den femte Indiana Jones-film, lød det fra instruktøren.

Dermed vil Harrison Ford være 76 år, når han atter ifører sig den klassiske hat og tager på nye eventyr i en film, vi stadig ikke ved så meget om. Vi ved dog, at det bliver den første Indy-film, hvor George Lucas ikke står bag historien. David Koepp (Jurassic Park) har nemlig overtaget den opgave.

Spielberg vil efter sigende bruge resten af 2018 til at forberede det femte kapitel om verdens mest elskede arkæolog. Det kan han også sagtens, eftersom filmskaberen allerede har to nye film i kassen med premiere i år - science fiction-filmen Ready Player One, der udkommer i marts, og The Post med Meryl Streep og Tom Hanks, der udkommer i april.

Derefter har den travle instruktør både en genindspilning af West Side Story, et drama om religiøse forbrydelser i 1800-tallet og muligvis en biografi om musikeren Leonard Bernstein i støbeskeen. 

Indiana Jones 5 får dansk premiere den 8. juli 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jagten efter det næste kapitel i Indiana Jones serien har være længe undervejs og endelig er den her. Jeg er overspændt på hvad næste kapitel vil dreje sig om og håber så meget at Spielberg falder tilbage tilbage til den gamle Indy stil. Nr. 4 i rækken er uden tvivl den svageste, men den skildte sig også markant ud fra trilogien. Heldigvis er Shia ikke tilbage, hvilket jeg personligt er glad for.
Jeg er overbevist om at Spielberg har taget kritikken til sig fra det nr. 4 bød på og hermed giver et afsluttende kapitel af større dimensioner for Indy.

Mickey

Nu var jeg én af dem som ikke hadede 4'eren særlig meget. Der var nogle svipsere, men det var en underholdende film, og jeg kunne faktisk rigtig godt lide Shia LaBeouf i rollen som Indy's søn -SÅ ville faktisk gerne se ham vende tilbage, og måske overtage rollen på et senere tidspunkt, hvis det er dén vej man har tænkt sig at gå ;)

Michael

De har allerede meldt ud at Shia ikke vender tilbage i Indy 5
https://www.empireonline.com/people/shia-labeouf/shia-labeouf-return-ind...

VIPER

-Troede de havde arresteret Spielberg & Lucas efter det de gjorde mod Indy i 4'rn...
Man kan vel håbe David Koepp har andre planer end Lucas,
ellers bør vi stoppe dem NU!
-Mens vi stadig kan.
Jeg holder simpelthen ikke til at opleve det igen.

...Der er kun lavet 3 efter min mening.

Save Indyyy

;)

Jacob

Den fjerde Indiana Jones er måske ikke den mest mindeværdige, men synes faktisk at Harrison gled naturligt trods alderen ind i rollen, så på den front er jeg ikke skeptisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.