Captain Marvel vil hylde action-film fra 90'erne

Nyt om den kommende superheltefilm
Billede
(© Disney)

Optagelserne til Marvel Cinematic Univers første kvindelige superheltefilm, Captain Marvel, der har Brie Larson i titelrollen overfor bl.a. Jude Law, Ben Mendelsohn og Samuel L. Jackson som Nick Fury, er i fuld gang.

Netop Fury kommer til at spille en særlig rolle, fortæller Marvel-direktør Kevin Feige:

- Vi ønskede at udforske en periode før Samuel L. Jacksons Nick Fury havde nogen ide om, at der fandtes andre helte og skøre ting i verden. Første gang vi mødte Nick fortalte han til Tony "Du er en del af et stort univers. Du ved det bare ikke endnu". Så vi ville gå tilbage til en tid, hvor han ikke vidste det endnu, og virkelig vise og offentliggøre, at Carol Danvers [Captain Marvel] er den første helt, som Nick mødte. 

Derfor er superheltefilmen også sat i 1990'erne - et årti som man også har hentet inspiration fra:

- Det fik os også til tale om forskellige genrer, og udforske en ide om en slags 90'er actionfilm. Vi havde ikke gjort noget lignende før, så der er helt sikkert hyldester til vores favorit actionfilm fra 90'erne i Captain Marvel.

Feige afslørede, at man selvfølgelig ikke kunne komme uden om action-klassikeren Terminator 2, men at det meste af Captain Marvel ville komme til at udspille sig i rummet.

Filmen instrueres af makkerparret Anna Boden og Ryan Fleck, der tidligere har stået bag bl.a. dramaer som Half Nelson og 'It's kind of af funny story'.

Captain Marvel får premiere den 7. marts 2019.

I januar slap bl.a. dette billedet ud fra optagelserne: