Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt hyret til Tarantinos Manson-film

Brad Pitt hyret til Tarantinos Manson-film

Titlen og historien er også afsløret

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

To af Hollywoods største navne er nu på plads i Quentin Tarantinos næste film. Først blev Leonardo DiCaprio bekræftet, og nu afslører Sony Pictures, at en anden Tarantino-kending, Brad Pitt, tilslutter sig rollebesætningen.

Det er noget af en dynamisk Hollywood-duo, der på herre-fronten nærmest kun kan overgås, hvis Tom Cruise også var med. Men hov: Han er faktisk også på tale til en rolle, og selvom det endnu er ukendt, om Mission: Impossible-stjernen stadig er i forhandlinger, ville et trekløver bestående af DiCaprio, Pitt og Cruise være nogenlunde det største, der kunne ske i filmverdenen pt.

Titlen er samtidig afsløret og bliver Once Upon a Time in Hollywood. Ikke det mest oplagte navn til en film om Charles Manson-mordene, men når man læser det netop udsendte plotsynopsis, giver titlen bedre mening.

Historien finder sted i Los Angeles i 1969, hvor Hollywoods hippie-bølge er på sit højeste. De to hovedpersoner er Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), en tidligere western-tv-stjerne, og hans stuntmand gennem mange år, Cliff Booth (Brad Pitt). Begge kæmper for at klare sig i et Hollywood, de slet ikke kan genkende. Men Rick har en meget kendt nabo… Sharon Tate.

Okay, så filmens historie fokuserer formentlig mindre på Charles Manson, og mere på to mennesker, der på en eller anden måde kommer i forbindelse med Manson-kultens mord på Roman Polanskis hustru, Sharon Tate. Eller måske selv har noget med det at gøre?

Filmen har været igennem et tumultarisk forløb, efter Weinstein-skandalen tvang Tarantino til at se sig om efter en ny producer. Samtidig gav udtalelser fra instruktøren om Polanskis berygtede voldtægtssag samt Uma Thurmans kritik af Tarantinos arbejdsform (som hun efterfølgende trak tilbage) yderligere problemer, men i sidste ende valgte Sony Pictures at tage instruktøren til sig, og nu ser det ud til, at tingene kører på skinner igen.

Oscar-nominerede Margot Robbie er i øvrigt udset til rollen som Sharon Tate, mens Roman Polanski-rollen endnu ikke er castet. Baseret på statur og ansigtstræk kunne Tom Cruise faktisk godt bære den rolle, så lad os krydse fingre for, hvad der i så fald blive et meget bemærkelsesværdigt valg.

Cruise/Polanski

Once Upon a Time in Hollywood får premiere den 8. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Tarantino kan få vel nærmest hvem han vil med ombord på sine film, men ganske imponerende at han kan samle to, store A-liste skuespillere i samme film. Når det nu er ved at nå enden for hans tid som aktiv instruktør, så er det her vist måden at gøre det på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

2 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden