Cookie- og Privatlivspolitik
10 klamme film publikum ikke tør se færdig

10 klamme film publikum ikke tør se færdig

Netflix afslører listen

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske streamingtjeneste har ifølge Forbes løftet sløret for de 10 film, som flest sofakartofler har slukket for undervejs.

Var det dårlige film? Måske. Men da alle titlerne befinder sig indenfor skrækgenren, er det oplagt at formode, at forventningen om et godt gys er blevet indfriet i lidt for heftig grad.

Lad os høre hvilke film, du ikke har turdet se færdig?

Cabin Fever (2016)
Genindspilning af 2002-filmen, hvor en flok unge mennesker besøger en hytte og rammes af en kødædende syge, er åbenbart endnu barskere løjer end den første ubehagelige hyttetur.

Carnage Park (2016)
Hill Billy Horror om to røvere på flugt med et gidsel. Filmens beskidte grusvejs-horror er en slags hyldest til den ultravold, der blev dyrket i 70erne af filmskabere som Sam Peckinpah.

The Conjuring (2013)
Den succesfulde gyser om et ægtepar, der agerer eksorcister, er ikke for sarte sjæle. Her er nemlig mere tale om effektivt opbygget uhygge end nemme jump scares og grafisk splat.

The Human Centipede 2: Full Sequence

The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)

I den mere grafiske ende (hæhæ) finder vi andet indslag i filmserien, hvor en galning syr mennesker sammen nose-to-tail.

Jeruzalem (2015)
Found footage-film om et par unge amerikanske studerende, der rejser til Jerusalem for at fejre Yom Kippur, netop da en bibelsk plage rammer byen. 

México Bárbaro (2014)
Otte mexicanske instruktører har her sat sig for at lave en latino-udgave af 'Three... Extremes' og bringer således de mest brutale mexicanske traditioner til live i form af ubehagelige kortfilm.

Piranha (2010)
Kødædende fisk, flotte badenymfer, hud der flænses og op til flere nik til 'Jaws'. Mere en komedie end en uhyggelig film, men der er bestemt ikke blevet sparet på blod-budgettet.

The Void (2016)

The Void (2016)

En særlig blanding af 80er-science fiction og gys møder hinanden i 'The VVitch'-producenternes film om et hospital, der pludseligt omringes af kutteklædte mennesker, hvorefter både de indlagte og personalet går amok.

Raw (Grave) (2016)
Kødhygiejne har aldrig været så meget i fokus som i denne film om en ung vegetar, der læser til dyrelæge og udsættes for ritualistiske overgreb, hvor hun tvinges til at æde råt kød.

Teeth (2007)
Forestil dig en ung smuk kvinde født med tænder forneden... jep, det handler den om! 

Se listen over de kommende gyserfilm i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karsten Helthuser/414770
Karsten Helthuser/414770

Svært valg.

1 time siden
Sandrauser/795854
Sandrauser/795854

Denne film var mit første møde med Rowlings fantastiske magiske univers og jeg forelskede mig hovedkulds i det fra første scene.

2 timer siden
Antaeus

Jeg tænker nu at Hayao Miyazakis film er forholdsvis kendte i Danmark og her blandt filmfans.

2 timer siden
Christina Søeuser/171887
Christina Søeuser/171887

Super film, med et overraskende twist, samt Russell Crowe spillede sin rolle helt fantastisk.

3 timer siden
ALEX

Suverent langt højere niveau end alle de andre nominerede.

5 timer siden

Aktive debatter