Cookie- og Privatlivspolitik
Uma Thurman taler ud om Weinstein og Tarantino

Uma Thurman taler ud om Weinstein og Tarantino

Opdateret: skuespillerinden tilgiver Tarantino

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Uma Thurman har sent i går aftes selv lagt videoen op fra biluheldet, og skriver i samme omgang, at hun ikke skyder skylden på Quentin Tarantino længere. Læs hendes post her - eller besøg hendes Instagram-profil:

Uma Thurman taler for første gang ud om sit problematiske forhold til produceren Harvey Weinstein samt Quentin Tarantino i et nyt interview med The New York Times - det kan du læse her

Hun kommer i interviewet med anklager om overgreb fra Weinstein, hvilket mange andre kvinder har gjort før hende, hvilket har rullet det seneste halve års tid med den ene forkastelige #metoo-historie efter den anden. Det er dog første gang, at Tarantino hives ind i manegen med ubehagelige anklager mod sig.

Thurman fortæller bl.a. om en episode med Weinstein, der skulle være sket i forbindelse med Pulp Fiction i 1994 på et hotelværelse i London:

- Han skubbede mig ned. Han prøvede at presse sig ned over mig. Han prøvede at vise sig selv. Han gjorde alle mulige ubehagelige ting.

Efterfølgende skulle Weinstein have truet Thurman med ikke at fortælle det til nogen, ellers ville han sende hendes karriere i graven.Om Tarantino fortæller hun, hvordan han udsatte hende for livsfare under optagelserne til Kill Bill: Vol. 1 i 2003. Angiveligt tvang han Thurman ud i et stunt, hvor hun skulle køre en bil hurtigere, end hun var tryg ved.

Oven i købet i en bil, der ikke skulle have været synderligt sikker, men en ”dødskasse”, som Thurman udtrykker det.

Det endte med et fatalt uheld, hvor bilen kørte ind i et træ, og Thurman kom slemt til skade med både sin nakke og knæ samt fik en bule i hovedet så stort som et æg og en hjernerystelse. Efter ulykken havde hun og Tarantino en stort konfrontation:

- Quentin og jeg havde et enormt skænderi, og jeg anklagede ham for at forsøge på at dræbe mig. Og han var meget vred over det, jeg tænker forståeligt nok, for han følte ikke, at han havde forsøgt på at dræbe mig.

Hermed må rygterne om en tredje Kill Bill-film være manet i jorden.Tarantino er desuden også kommet i ilden med den nylige afsløring om castet til sin kommende film. Her skal en skuespiller nemlig hyres ind i en bærende rolle som den kontroversielle Roman Polanski. Den fransk-polske instruktør er nemlig blevet anklaget for voldtægt, første gang af en 13-årige pige tilbage 1978.

Endvidere vil Tarantinos film have Manson-kultens bestialske mord som bagtæppe for sin historie. Det kan også sætte visse sind i kog, da den nu 84-årige Polanskis liv er tæt forbundet med denne tragiske begivenhed i 1969. Hans gravide hustru, Sharon Tate, var nemlig blandt ofrene.

Quentin Tarantinos kommende film er sat til at få premiere den 9. august 2019 og har også Leonardo DiCaprio i en bærende rolle.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter