Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Tre premierefilm, deriblandt to Oscar-nominerede

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Romantik, mysterier og poker er på programmet i de tre film, der har premiere i uge 8, så skulle det friste med et tur i biografen, er der lidt til forskellige smage. 

Klik på en titel for at læse mere, se trailer og købe billetter.

The Shape of Water
Filmen er et overnaturligt eventyr, der foregår op til Den Kolde Krig i USA i 1963. Elisa er en stum rengøringsassistent på et tophemmeligt regeringsanlæg. Ved et tilfælde opdager hun, at et væsen, bedst beskrevet som en krydsning mellem et menneske og en fisk, holdes fanget i et forsøgslaboratorium. Mødet mellem de to udvikler sig i en overraskende retning. Filmen er Oscar-nomineret i 13 forskellige kategorier, bl.a. for Dan Laustsens fotografering. 

Game Night/Warner Bros.

Game Night
Komedien 'Game Night' følger en gruppe venner, der skal mødes til deres sædvanlige spilleaften, da en fra gruppen bliver kidnappet. Pludselig befinder de sig i et mordmysterie som skal løses, men er det mon bare en del af spillet? Se Rachel McAdams og Jason Bateman i den morsomme mysteriefilm.

Molly's Game/Scanbox

Molly's Game
Dramaet er baseret på den virkelig historie om Molly Bloom. Molly er professionel skiløber, men efter en slem skade beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles. Her bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil. Spillet udvikler sig i den forkerte retning, og Molly kommer i politets søgelys. Filmen er nomineret til en Oscar for sit manuskript. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

1 time siden
Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

5 timer siden
Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

7 timer siden
Nikolaj

Fedt portræt!

20 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden

Aktive debatter