Cookie- og Privatlivspolitik
The Silver Surfer får sin egen film

The Silver Surfer får sin egen film

Vi hepper på Tarantino som instruktør!

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Heat Vision er Fox i gang med at søsætte en solofilm om The Silver Surfer, som de fleste filmfans nok husker fra The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer fra 2007.

Måske ikke verdens bedste superheltefilm, men surferen er bestemt en af Marvel-universets mere populære, og han er endda flere gange blevet hyldet af selveste Quentin Tarantino - bl.a. i Reservoir Dogs og Crimson Tide.

Vi vil derfor straks foreslå Fox at hyre ham Tarantino ind til at instruere sin første superheltefilm! Brian K. Vaughan er allerede inde over som manusforfatter, men mon ikke Tarantino kunne indgå i et samarbejde?

Derudover har Fox bestemt ikke droslet ned for planlægningen, når det kommer til X-Men-film efter fusionen med Disney.

Tværtimod. Sitet skriver, at Fox pt. har flere X-Men-projekter i støbeskeen end nogensinde før - deriblandt to film i år (Deadpool 2 og X-Men: Dark Phoenix), tre næste år (højst sandsynligt The New Mutants, Gambit og 'X-Force') og derefter en film om Doctor Doom og en om Kitty Pryde (fra Deadpool-bagmanden Tim Miller).

Læs også: Guide til de kommende superheltefilm.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Efterhånden er man så vant til de allerede etablerede, sammenhængende superhelteuniverser, at det kan overraske nye er lige på trapperne. Til oktober starter Venom op fra Sony indtil videre uden Spider-Man, og nu prøver Fox med Fantastic Four relaterede film. Er det den nye trend at lave superheltefilm uden helten, som antihelten eller skurken normalt er knyttet til?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

michael

2001 var klart et af de bedre film år men syntes at da Peter Jackson kom frem med Tolkiens Ringenes herre så falmede alt andet.

1 time siden
Christian Sejr

Harry Potter and the Philosopher's Stone:valgte denne film for den evner både at give barnet sin fantasiverden og samtidig kan alle de voksne leve

6 timer siden
Anders

Der er seriøst mange fede film i mellem! Glæder mig specielt til Edmond da jeg læste bogen tilbage i skolen.

8 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Harry Potter and the Philosopher's Stone: har set den flere gange, den var nærmest så god som bogen, derfor modtager den min stemme:-)

8 timer siden
Antaeus

2010 Iron man 2 (svagt år)
2011 X-men: First class
2012 Avengers
2013 Iron man 3 (svagt år)

8 timer siden

Aktive debatter