Cookie- og Privatlivspolitik
The Silver Surfer får sin egen film

The Silver Surfer får sin egen film

Vi hepper på Tarantino som instruktør!

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Heat Vision er Fox i gang med at søsætte en solofilm om The Silver Surfer, som de fleste filmfans nok husker fra The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer fra 2007.

Måske ikke verdens bedste superheltefilm, men surferen er bestemt en af Marvel-universets mere populære, og han er endda flere gange blevet hyldet af selveste Quentin Tarantino - bl.a. i Reservoir Dogs og Crimson Tide.

Vi vil derfor straks foreslå Fox at hyre ham Tarantino ind til at instruere sin første superheltefilm! Brian K. Vaughan er allerede inde over som manusforfatter, men mon ikke Tarantino kunne indgå i et samarbejde?

Derudover har Fox bestemt ikke droslet ned for planlægningen, når det kommer til X-Men-film efter fusionen med Disney.

Tværtimod. Sitet skriver, at Fox pt. har flere X-Men-projekter i støbeskeen end nogensinde før - deriblandt to film i år (Deadpool 2 og X-Men: Dark Phoenix), tre næste år (højst sandsynligt The New Mutants, Gambit og 'X-Force') og derefter en film om Doctor Doom og en om Kitty Pryde (fra Deadpool-bagmanden Tim Miller).

Læs også: Guide til de kommende superheltefilm.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Efterhånden er man så vant til de allerede etablerede, sammenhængende superhelteuniverser, at det kan overraske nye er lige på trapperne. Til oktober starter Venom op fra Sony indtil videre uden Spider-Man, og nu prøver Fox med Fantastic Four relaterede film. Er det den nye trend at lave superheltefilm uden helten, som antihelten eller skurken normalt er knyttet til?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

3 timer siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

5 timer siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

20 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

21 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 dag siden

Aktive debatter