Cookie- og Privatlivspolitik
Mark Hamill scorer måske rolle i Guardians 3

Mark Hamill scorer måske rolle i Guardians 3

Når Twitter bruges til job-rekruttering

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør James Gunn er lige nu ved at skrive manuskriptet til den kommende Guardians of the Galaxy vol. 3, som først forventes at ramme biograflærrederne i 2020. Men det holder ikke fans fra at skrive til instruktøren på Twitter med både spørgsmål og forslag.

Seneste foreslog en fan, at ingen ringere end Luke Skywalker aka Mark Hamill burde få en rolle i det kommende rum-eventyr - og Gunn greb faktisk ideen. Han svarede nemlig, at han boede ganske tæt på Star Wars-stjernen, så måske de to skulle mødes til en kop kaffe.

Mark Hamill svarede tilbage, at han meget gerne ville mødes, både som en del af det gode naboskab og som  "arbejdsløs skuespiller".

Herefter aftalte de to at fortsætte dialogen i private beskeder - og hvis de mødes, så ved man jo aldrig, hvad det kan fører med sig. Det vil i hvert fald være en episk casting, hvis Mark Hamill trådte ind i Marvel Cinematic Univers.

Galaksens vogtere kan næste gang opleves i 'Avengers: Infinity War', der får premiere den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Hvis det skete.

Rasmus/Musen

Så kan det helt sikkert fungere for Marvel´s univers at sætte sådan en stor skuespiller ind i deres film. Både Guardians of the Galaxy OG Star Wars-serien er begge sat til at foregå i en galaxy langt langt væk, som ingen kender. Derfor tænker jeg også, at det sagtens kan fungere med at koble nogle af skuespillere ind i samme univers i hvert fald.

Det skal nok blive godt med Mark Hamil i Marvel´s rumunivers.
Godt tænkt, fans!

Jacob

Det ville være lidt af en fandrøm hvis det skete, og det virker ikke usansynligt at det gør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.