Gyseren The Strangers 2 får dansk premiere

Men flere andre gys er rykket
Billede
(© Angel Films)

Det har længe set ud til, at det danske publikum ville misse muligheden for at blive skræmt af The Strangers 2: Prey of Night i biografmørket. Men vi kan nu med stor glæde afsløre, at gyseren kommer til Danmark - og den får allerede premiere om en måned, nemlig den 22. marts.

Der er dog et par skår i glæden, flere andre gysertitler er nemlig blevet rykket langt ud i fremtiden. Det drejer sig om følgende film (klik på titlen for at læse mere):

Slender Man - rykket fra 17. maj til 23. august
Gyseren, der er bygget på en virkelig historie om den fiktive internetfænomen Slender Man, har allerede en uhyggelig trailer ude. Men det ser ud til, at vi må vente endnu længere på at se hele filmen. 

The Nun - rykket fra 12. juli til 6. september
Spinoff-filmen - fra 'The Conjuring' - om den dæmoniske nonne er blevet rykket et par måneder. Så nu får vi den først i start-september. Ingen billeder eller smugkig er endnu offentliggjort. 

The Predator - rykket fra 2. august til 13. september
Sci-fi-gyset og opfølgeren til Arnold Schwarzeneggers 80'er-film er udsat en måneds tid. Vi venter stadig på den første trailer.

Alita: Battle Angel - rykket fra 19. juli til 20. december
Robert Rodrigez' action-sci-fi-film er egentlig ikke en gyser, men en tilpas creepy genre-tung sag til, at vi har taget den med her. Filmen er rykket næsten et halvt år på trods af, at den første trailer allerede er ude. 

Cadaver - aflyst
Gyseren om en nattevagt på et lighus var kortvarigt på den danske premiereliste. Den er nu taget af.