Cookie- og Privatlivspolitik
Stem på årets bedste film 2017

Stem på årets bedste film 2017

Vælg din personlige favorit - og vind fribilletter

Stem op!
191
Stem ned!
0
(reset)

2018 står for døren, og nu er det derfor på tide at afgøre, hvilken film med dansk biografpremiere i 2017, der er din favorit.

Vi har udvalgt 50 både kommercielt succesfulde og anmelderroste film. Vælg den film, du synes er bedst, i listen herunder og tryk "stem" for at tage del i afstemningen.

Afstemningen præsenteres i samarbejde med Blockbuster.dk, hvor flere af årets film kan ses eller genses, bl.a. 'La La Land' (se den her) 'Skønheden og Udyret' (se den her), 'Baby Driver' (se den her), 'Abernes Planet: Opgøret' (se den her) og 'Spider-Man: Homecoming' (se den her).

Her på redaktionen har vi kåret vores Top 20 over årets største biografoplevelser.

Begrund dit valg af årets bedste film i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 5 x 2 fribilletter til biografen og 5 x 2 gavekoder til Blockbuster.dk.

Må den bedste film vinde!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
"Certified Fresh"

Og blev The Last Jedi den bedste film fra 2017 i følge brugerne, eller kan der stadig stemmes? xD

Anton

Jeg har naturligvis ikke set alle 50 film på jeres liste, men alligevel føler jeg mig meget sikker i mit valg!
Aldrig tidligere har jeg set - eller snarere oplevet - en film som denne!
For "Dunkirk" er mere end bare en film - det er en totaloplevelse - et rent sanse-bombardement!

rene

Dejlig film man kun kan blive i goddt humør af, og det er noget vi har behov for

Jesuser/373400

Jeg har stemt på underverden, syntes der var så mange gode skuespiller præstationer. Og historien var god.

steenuser/813330

Der var en del gode film i 2018, men Logan var den bedste for mig. Star wars var god, men der manglede ligesom det sidste for at den virkelig slog igennem (lidt for forudsigelig og børne venlig). Logan var derimod lidt mere dyster, og det tjente filmen til ære at de denne gang virkelig fik vist Wolverine fra den der totalt smadret side af som han er. En person som har været igennem så meget. og fået så mange tæv af livet, men alligevel når det kommer til alt. samler sig sammen til en sidste udfoldelse. Virkelig god performance Hugh Jackman.

9No

Columbus var en fantastisk film jeg så sidste år på en filmfestival i London. Der er mange værdige film på listen, men denne lille intime drama ramte mig på et personligt plan. Udover at den er fantastisk filmet, spillet og smukt fortalt, så er det også en historie som jeg kan relatere til og som virkeligt talte til mig. Haley Lu Richardson er formidabel i hovedrollen og John Cho får endelig lov til at vise sine dramatiske talenter, uden at det bliver unødvendigt melodramatisk. Byen Columbus bliver desuden også en karakter i filmen og den er helt fascinerende at lære at kende.
At dette så ovenikøbet er Kogonadas første spillefilm i instruktørstolen er helt igennem forbløffende.

Lars Holmuser/923326

Jeg stemmer på Baby Driver. Action fra start til slut.

Anders

På trods af et rigtig stærkt filmår med mange rigtig seværdige film, og på trods af at den snart ligger et år tilbage og måske er lidt glemt blandt de mange meget omtalte og succesfulde film der har været siden da, så står Guardians of the Galaxy 2 stadig som den bedste. Det lykkedes dem at lave en toer der var endnu bedre end etteren!

Katrine Guser/422717

Det var overordentligt svært at finde noget at brokke sig over, så for mig var the last Jedi årets filmhøjdepunkt.

Ellen

For mig har Wonder Woman bestemt været en af mine favoritter i 2017. Gal Gadot spillede virkeligt fantastisk i denne film, og selve bare hvordan filmen var bygget op og de special effects i filmen var bare det bedste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.