Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg genindspiller musicalen West Side Story

Spielberg genindspiller musicalen West Side Story

Men først står den på Indiana Jones 5

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den 71-årige instruktør, Steven Spielberg, er en travl mand. I år udkommer han med Streep-Hanks-dramaet The Post og science fiction-filmen Ready Player One. Og nu er han aktiv på to kommende projekter.

Først det længe ventede femte kapitel i sagaen om verdens mest elskede arkæolog, Indiana Jones, der har Harrison Ford tilbage i sin glansrolle, mens det er første Indy-film uden George Lucas’ involvering.

Ifølge The Hollywood Reporter går optagelserne i gang næste år med forventet premiere i 2020. Disney har rettighederne.

Dernæst kaster filmskaberen sig over et af filmhistoriens mest elskede værker, nemlig en genindspilning af Jerome Robbins og Robert Wises musical West Side Story, der med Robbins’ legendariske dansesekvenser og fremragende sange af Leonard Bernstein og Stephen Sondheim vandt 10 Oscars i 1961.

Læs også: Overblik over film du skal se i 2018.

Spielberg søger pt. unge latino-skuespillere (der kan synge og danse) til flere roller - deriblandt hovedrollen Maria, der som en moderne Julie forelsker sig i Tony fra den rivaliserende bande.

Casting-kravene er dejligt autentiske modsat originalens Maria, der blev spillet af Natalie Wood, og med Spielbergs lidt pludselige udmelding må man konstatere, at musicalen vitterligt er tilbage for at blive. 

Det travle skema betyder nok, at Spilebergs længe planlagte ‘The Kidnapping of Edgardo Mortara’ - et historisk drama om religiøse forfølgelser i 1800-tallets Italien - lader vente på sig… igen igen.

Indiana Jones 5 får dansk premiere den 8. juli 2020. West Side Storys premieredato afventer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg håber at den femte Indiana Jones rammer den samme, fantastiske skattejagtsfølelse som især 1’eren og 3’eren emmede af. Alt ved ‘Krystalkraniets Kongerige’ var i min optik ikke katastrofalt, men forhåbentlig har man lært lektien, og kommer med en passende afslutning om filmhistoriens bedste arkæolog. Om det er godt eller skidt, at George Lucas er ude af det må tiden vide.

Antaeus

Den gamle version af West Side Story er perfekt med smukke Natalie Woods. Og den holder stadig hele vejen.

Men sådan har det altid været, vi får genindspilninger på genindspilninger, for mange gider ikke se gamle film og det er nemmere og sikrere at lave noget der en gang har været en succes.

Michael

Hver gang der dukker en nyhed op med Spielberg og et nyt projekt tænker jeg altid, hva så med Indy?

Så det er virkelig rart at høre, at den bliver lavet før West side story. Men udfra at de allerede ved hvornår optagelserne starter, må de vel have et færdigt/godkendt manus også med hensyn til casting? Vi har jo ikke ligefrem fået så meget nyt om Indy at vide, udover Ford og Spielberg er tilbage og Shia ikke vender tilbage og filmen får formentlig premiere engang i 2020.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter