Skal Christian Bale være med i Star Wars?

Skuespilleren udtaler sig om Han Solo-filmen
Billede
(© Terminator Salvation / Warner Bros.)

Christian Bale blev sidste år koblet sammen med den kommende stjernekrigsfilm Solo: A Star Wars Story. Mere specifikt var han rygtet til rollen som Han Solos "mentor", Beckett, der i sidste ende gik til Woody Harrelson

Nu bekræfter Bale, at han faktisk var tæt på at få en rolle i Star Wars-spinoff-filmen. I podcasten Happy Sad Confused fortæller den Oscar-vindende skuespiller nemlig:

- Ja, [det var] meget fristende. Jeg elsker ikke kun filmene, der går helt tilbage til min barndom, men jeg har også et meget langt forhold til Kathleen Kennedy og Frank Marshall, da de lavede 'Empire of the Sun' for mange år siden. Der var en samtale, [og] jeg håber, vi får flere samtaler i fremtiden.

Meget kunne altså tyde på, at Bale, udover at være stor Star Wars-fan og venner med den førende producer i Star Wars-universet, nemlig Lucasfilms direktør Kathleen Kennedy, og så selv kunne være interesseret i en rolle i fremtiden.

Om det bliver hos J.J. AbramsStar Wars: Episode IX eller i en af de mange kommende spinoff-film er uvist, der kommer i hvert fald masser af muligheder i det støt voksende Star Wars-univers.

I samme interview fortalte den tidligere Batman-skuespiller også, at han hverken har set Ben Affleck i hans gamle rolle som The Dark Knight, eller nogle af Marvels populære Avengers-film.

Star Wars: The Last Jedi kan ses i biografen nu, mens Solo: A Star Wars Story får premiere den 24. maj.