Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Christian Bale være med i Star Wars?

Skal Christian Bale være med i Star Wars?

Skuespilleren udtaler sig om Han Solo-filmen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Christian Bale blev sidste år koblet sammen med den kommende stjernekrigsfilm Solo: A Star Wars Story. Mere specifikt var han rygtet til rollen som Han Solos "mentor", Beckett, der i sidste ende gik til Woody Harrelson

Nu bekræfter Bale, at han faktisk var tæt på at få en rolle i Star Wars-spinoff-filmen. I podcasten Happy Sad Confused fortæller den Oscar-vindende skuespiller nemlig:

- Ja, [det var] meget fristende. Jeg elsker ikke kun filmene, der går helt tilbage til min barndom, men jeg har også et meget langt forhold til Kathleen Kennedy og Frank Marshall, da de lavede 'Empire of the Sun' for mange år siden. Der var en samtale, [og] jeg håber, vi får flere samtaler i fremtiden.

Meget kunne altså tyde på, at Bale, udover at være stor Star Wars-fan og venner med den førende producer i Star Wars-universet, nemlig Lucasfilms direktør Kathleen Kennedy, og så selv kunne være interesseret i en rolle i fremtiden.

Om det bliver hos J.J. AbramsStar Wars: Episode IX eller i en af de mange kommende spinoff-film er uvist, der kommer i hvert fald masser af muligheder i det støt voksende Star Wars-univers.

I samme interview fortalte den tidligere Batman-skuespiller også, at han hverken har set Ben Affleck i hans gamle rolle som The Dark Knight, eller nogle af Marvels populære Avengers-film.

Star Wars: The Last Jedi kan ses i biografen nu, mens Solo: A Star Wars Story får premiere den 24. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Når nu Joseph “Robin” Gordon-Levitt fik en cameo i ‘The Last Jedi’, så skal Christian “Batman” Bale selvfølgelig også være at finde i en fjern, fjern galakse ;-)

DJN

er blot, a JGL er en god skuespiller, har humor og er sympatisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Shazam ligner at DC endelig forstår, hvor camp og corny deres figurer er, og at de fuldbyrdet griber det.

2 minutter siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Det vil nok ende som et makværk. Jeg mener, Judi Dench som kommandant Root?

1 time siden
Jacob

Tanken om at den satans dukke kan vække alt det til live, ja det bliver måske den mest skræmmende film i Conjuring-verse.

4 timer siden
Jacob

Nogen sammenligner også ‘Shazam!’ som deres modstykke til ‘Guardians of the Galaxy’, og denne gang dømmer jeg den ikke ude på forhånd.

5 timer siden
Jacob

Jeg er virkelig ked af at man har fyret manden, der gjorde Guardians of the Galaxy til en succes, og hans visioner for den del af MCU nu ikke blive

21 timer siden

Aktive debatter