Cookie- og Privatlivspolitik
Ridley Scott skal lave storfilm om Merlin for Disney

Ridley Scott skal lave storfilm om Merlin for Disney

Den nye Ringenes Herre?

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Disney er ved at køre et stærkt hold i stilling til filmatiseringen af T.A. Barons 90'er romanserie 'The Merlin Saga'.

Det forlyder nemlig ifølge Variety, at Alien-instruktør Ridley Scott er udset til at bringe fortællingen om den unge troldmand til live på biograflærredet, mens Philippa Boyens, som har været med til at skrive manuskript til Ringenes Herre-trilogien, vil levere drejebogen.

Hvis aftalerne falder på plads, er der lagt op til et ambitiøst projekt, og Disney håber formentlig på, at de to kreative kræfter kan skabe et eller flere nye film-eventyr på højde med Peter Jacksons Ringenes Herre-film.

Barons romaner beretter om Merlins skabelsesmyte. Den unge troldmand skyller op på kysten ved det ældgamle Wales, uden nogen ide om hvem han er. Men han opdager hurtigt, at han er i besiddelse af en magisk kraft, som bringer ham til et mystisk og fortryllet land. 

'The Merlin Saga' er en af to film, som Disney lige nu arbejder på om den ikoniske troldmand. Den anden er en ny live action-udgave af klassikeren Sværdet i Stenen, hvor det dog er en ung Arthur, der er hovedpersonen.

Ridley Scott er aktuel i de danske biografer den 1. februar, hvor hans næste film All The Money in the World får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ardimon

Gruer over Ridley Scott...Bange for at det bliver alt for storladent.

CINEMANDRUP

Fantasy, Sci-fi og ikke mindst superheltefilm er på en god kurs ind i 2018 og de kommende år ser det ud til. Dette er bestemt en saga jeg vil følge med stor interesse og håber det bedste for.

Jacob

Der bliver altid ledt ihærdigt efter den næste succes, og når det kommer til fantasy er det ingen undtagelse. Det lyder som en spændende idé, og da noget man lige skal holde øje med i fremtiden.

Johnnyuser/335920

Probably not, men der er en hel del mørkt materiale omring karakteren Merlin. Sådan en film ville jeg gerne se, men jeg er lidt mere lunken over for denne film fra Disney.

Men faktisk den troldmand, som jeg ønsker mig mest at se i en film, er Raistlin fra Dragonlance-serien. Han er både en meget kompleks karakter, og har samtidig en meget tragisk historie. Han opnår faktisk at blive til en gud, og er nok den eneste magiker, der vil have en chance mod Gandalf.

Peteruser/713390

Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis der var nogen, der ville kaste sig over Dragonlance Krønikerne med lidt passion, økonomi og en idé om hvad de laver :-)

Antaeus

Det giver ingen mening at det er et Gandalf billede, der bringes og ikke et Merlin.

Daniel Hartvig Nielsen

Hej,
Vi har valgt billedet, da det dels er en af manuskriptforfatterne på Ringenes Herre- og Hobbitten-filmene, som skal skrive manuskriptet til filmen - og dels stiller vi spørgsmålet om den nye film evt. kan blive den nye 'Ringenes Herre'.

God weekend,
Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

1 time siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

20 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden