Konkurrence: Vind gallabilletter til The Disaster Artist

Mød kult-stjerne fra den oprindelige The Room på aftenen
Billede
(© Warner Bros.)

Opdateret: Vi har trukket vinderne - og de har fået besked via mail. Tak til alle der har deltaget.

Den 30. januar kl. 19.00 er der gallapremiere på James Francos The Disaster Artist i Empire København.

Filmen bygger på historien om skabelsen af The Room, der er bredt kendt som filmhistoriens dårligste film. Til denne gallapremiere kan du møde skuespilleren fra det oprindelige (mak)værk, Greg Sestero, som havde rollen som Mark. Han er ligeledes forfatteren bag bogen, som 'The Disaster Artist' er baseret på. Efter filmen vil der blive afholdt en Q&A med Sestero på scenen.

Den røde løber vil, udover kult-stjernen, selvfølgelig også blive betrådt af en lang række danske kendisser.

Vi udlodder 3x2 billetter til gallapremieren.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet forneden, hvad din favoritfilm med James Franco er. Vi trækker de tre vindere blandt alle svarene, der kan medbringe en ledsager hver til forestillingen.

Konkurrencen slutter fredag den 26. januar kl. 12. Vinderen får direkte besked på mail.

Gallapremieren finder sted i Empire i København, og dørene åbner kl. 19.00, mens selve forestillingen starter 19.30.

'The Disaster Artist' er en af de mest ventede film på vores site. Komedie-dramaet fortæller historien om den ambitiøse og excentriske Tommy, hvis store drøm er at slå igennem i Hollywood. Sammen med vennen Greg sætter de kurs mod stjernerne, men vejen der til er måske sværere end Tommy havde regnet med. 

James Franco både instruerer og har hovedrollen overfor bl.a. hans bror, Dave Franco, Seth Rogen, Zac Efron og Alison Brie, mens virkelighedens to hovedroller også dukker op i små biroller. Franco vandt en Golden Globe for sin præstation som Tommy.