Far og søn skal spille nøglerolle i Journal 64

Sr. og Jr. som frygtindgydende læge
Billede
(© Hein Photography & Jim Warren)

Elliott Crosset Hove og Anders Hove skal spille rollen som den unge og ældre version af lægen Curt Wad i Afdeling Q-filmen Journal 64. Det skriver Zentropa i en pressemeddelelse.

Far og søn spillede også over for hinanden i Vinterbrødre, der havde premiere sidste år, men som stadig kan ses i biografen.

Optagelserne starter i dag i Nordtyskland, og senere vender holdet hjem til Danmark, hvor der bl.a. skal filmes på Sprogø ved Storebæltsbroen.

Læs også: Carl Mørck & de nye danske talenter.

Curt Wad er en af de centrale skikkelser i 'Journal 64', der handler om eksperimenter og tvangssterilisering af unge kvinder på en anstalt på Sprogø. Sagen kommer til vicekriminalkommissæren Carl Mørck og hans assistent Assads bord, da det går op dem, at eksperimenterne, som alle troede var et overstået kapitel, stadig finder sted.

Filmen bliver den fjerde og sidste produceret af Zentropa baseret på Jussi Adler-Olsens krimiserie om Carl Mørck, og det forventes samtidig, at både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares stopper som Mørck og Assad. Det er dog ikke sidste gang, at Afdeling Q besøger biograflærredet, for produktionen af kommende film overgår til Nordisk Film efter 'Journal 64'.

Journal 64 får premiere den 4. oktober.