Dansk Oscar-vinder klar med ny fantasy-film

Første trailer til I Kill Giants
Billede
(© Umedia)

Danske Anders Walter vandt i 2013 en Oscar for sin rørende kortfilm 'Helium', og nu er han klar med sin første spilelfilm - den amerikanske fantasy-thriller I Kill Giants.

Filmen er baseret på tegneserien af samme navn og følger den utilpassede pige Barbara, der slås med både kæmper og monstre - i sin egen verden, i hvert fald.

Den indre og ydre virkelighed smeltes sammen for den nørdede pige, som både mobbes i skolen og har det svært derhjemme, og derfor forsvinder længere og længere ind i hendes Dungeons & Dragons-fantasier.

'I Kill Giants' blev sidste år vist på Toronto Festivalen med stor ros til følge, og både foran og bag kameraet er store amerikanske personligheder.

For udover den talentfulde Madison Wolfe i hovedrollen, er også Avatar-skuespillerinden Zoe Saldana på rollelisten, mens Harry Potter-instruktør Chris Columbus er producer sammen med danske Kim Magnusson.

Filmen sammenlignes allerede med store film som Pans Labyrint og Where the Wild Things Are, og nu kan du få dit eget indtryk af 'I Kill Giants' i den første smagsprøve, som kan ses herunder.

I Kill Giants får amerikansk premiere den 23. marts. Det vides endnu ikke, hvornår og om den får dansk biografpremiere.