Bliver Han Solo-filmen udskudt?

Star Wars-filmen skal have flere ekstra-optagelser
Billede
(© Promotional art / Disney)

Star Wars-filmen om Han Solos unge år, Solo: A Star Wars Story, har været igennem en mildest talt kaotisk proces.

Først mistede filmen instruktørparret Phil Lord og Christopher Miller efter "kreative uoverensstemmelser" med Disney. Herefter blev den rutinerede Ron Howard hentet ind, som gennemførte nogle gevaldige reshoots, der ifølge kilder tæt på processen udskiftede det meste af de allerede optagede materiale.

Tilbage i oktober sidste år offentliggjorde den gravede instruktør på Twitter, at Star Wars-spinoff'et var i kassen, og han røbede ved samme lejlighed den noget generiske titel. Siden da har der dog været meget stille omkring filmen fra Disney og Lucasfilm. 

Derfor giver vi nu tre grunde til, at filmen måske kunne få ændret premieredatoen:

1. Vi har endnu ikke set et officielt billede eller en plakat, og vi venter forsat på traileren her fire måneder før premieren. Til sammenligning fik det forrige Star Wars-spinoff Rogue One en trailer fem måneder før sin premieredato.

2. I denne uge beretter en håndfuld medier, at filmen skal igennem endnu flere ekstra optagelser, og noget kunne altså tyde på, at 'Solo: A Star Wars Story' langt fra er helt færdig. 

3. I går valgte Fox, der nu ejes af Disney, så at rykke premieredatoen for Deadpool 2 tilbage, så den populære superhelt allerede rammer biograferne den 17. maj - altså en uge før Star Wars-filmens premiere.

Det er ren spekulation, men noget kunne tyde på, at Han Solo-filmen bliver rykket. Måske til en december-dato ligesom de seneste års andre film i franchisen?

Solo: A Star Wars Story har indtil videre premiere den 24. maj, mens Star Wars: The Last Jedi kan ses i biografen nu.