Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver Han Solo-filmen udskudt?

Bliver Han Solo-filmen udskudt?

Star Wars-filmen skal have flere ekstra-optagelser

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Star Wars-filmen om Han Solos unge år, Solo: A Star Wars Story, har været igennem en mildest talt kaotisk proces.

Først mistede filmen instruktørparret Phil Lord og Christopher Miller efter "kreative uoverensstemmelser" med Disney. Herefter blev den rutinerede Ron Howard hentet ind, som gennemførte nogle gevaldige reshoots, der ifølge kilder tæt på processen udskiftede det meste af de allerede optagede materiale.

Tilbage i oktober sidste år offentliggjorde den gravede instruktør på Twitter, at Star Wars-spinoff'et var i kassen, og han røbede ved samme lejlighed den noget generiske titel. Siden da har der dog været meget stille omkring filmen fra Disney og Lucasfilm. 

Derfor giver vi nu tre grunde til, at filmen måske kunne få ændret premieredatoen:

1. Vi har endnu ikke set et officielt billede eller en plakat, og vi venter forsat på traileren her fire måneder før premieren. Til sammenligning fik det forrige Star Wars-spinoff Rogue One en trailer fem måneder før sin premieredato.

2. I denne uge beretter en håndfuld medier, at filmen skal igennem endnu flere ekstra optagelser, og noget kunne altså tyde på, at 'Solo: A Star Wars Story' langt fra er helt færdig. 

3. I går valgte Fox, der nu ejes af Disney, så at rykke premieredatoen for Deadpool 2 tilbage, så den populære superhelt allerede rammer biograferne den 17. maj - altså en uge før Star Wars-filmens premiere.

Det er ren spekulation, men noget kunne tyde på, at Han Solo-filmen bliver rykket. Måske til en december-dato ligesom de seneste års andre film i franchisen?

Solo: A Star Wars Story har indtil videre premiere den 24. maj, mens Star Wars: The Last Jedi kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg bruger en pæn del fritid på at lytte til folk der ved noget om sådan noget og her er hvad de siger.

Re-shot: Dette behøver ikke være et udtryk for noget er galt. Små reshoots kort før premiere er blot mikro ting som de fandt i edit fasen at det ikke virkede. Spørgsmålet er altså ikke re-shoots er et problem men om størrelsen på re-shots er et problem.
Ingen trailer. Trailers til the force awakens blev uploadet omkring oktober. Så selvom det her er en smule usædvanligt har der ikke været tradition for tidlige Star Wars film først at droppe trailer rimelig sent.
Selvom i måske ikke er vild med The Last Jedi og slet ikke interesseret i Solo er det stadig Star Wars. Den vil stadig tjene kassen. Den vil de trone Avengers Infinity War og Dedpool vil ikke stå en chance imod den.
Så med alt det vil den blive flytttet?
Jeg ved det ikke, men det tror jeg, om ikke andet så for ikke at smadre Avengers og Deadpool.

Julius

Det er svært at forestille sig et scenarie, hvor denne film ikke bliver frygtelig, og Disney har tydeligvis meget lav tiltro til den. De sætter den ved siden af Avengers-premieren, og som Kino selv skriver, har de ikke lagt noget marketingmateriale ud overhovedet.

Det kan argumenteres, at det formentlig var for ikke at tage fokus fra The Last Jedi, men det er stadig meget usædvanligt, når man ser på de tidligere film, hvor de første teasers kom næsten et år inden premieren.

Derudover er det vel værd at nævne, at hovedrollen angiveligt var så dårlig, at der skulle hives en skuespillærer ind midt i optagelserne.

Det er svært ikke at glæde sig.

Antaeus

Det er fint hvis det bl.a. er for at rette op så vi får en bedre film. Vi vil nødig have samme slags kæmpebommerter som i 8'eren. Jeg håber i den grad Disney har lært at de skal tænke sig lidt mere om end hidtil når det gælder Star Wars.

Johnnyuser/335920

dvs måske noget ekstra til eksisterende scener eller nogle få tilføjelser, til at få flowet i filmen til at føles bedre. Der er altså ikke tale om reshoots, hvor der tilføjes helt nye scener, eller hvor en scene bliver taget helt om.

Man kan jo så heller ikke sammenligne med Rogue One. Da de kørte markedsførringen for den film, gik der ikke en anden Star Wars film i biografen. Jeg er faktisk godt tilfreds med at der ikke er nogen trailer endnu og ønsker ikke at se den(håber jeg kan holde det denne gang), da trailerne for TLJ spoilede for meget af filmen.

Fox-Disney handlen er jo så heller ikke fuldstændig officiel, da den skal godkendes først, og pengene fra Deadpool 2 stadigvæk vil gå til Fox. Jeg vil faktisk sige det er smart at åbne en uge før Solo. Hvis Solo er god kan den ende med at snuppe det meste af Box-office i åbningsweekenden og den efterfølgende weekend. Ved at åbne en uge tidligere kan Deadpool 2 få en bedre åbning, end hvis den åbner ugen efter.

DJT

ikke regnet med andet.
Ikke så meget pg.af manglende trailer (det er Star Wars, folk vil se den uanset hvad), men både p.g.af instruktørskift, samt at de sidder ret godt på decembermarkedet, og så at to Star Wars-film med knapt fem måneders mellemrum vil være for meget for de fleste.

Jacob

Desværre lyder det ikke usandsynligt, men hold da op hvor har Lucasfilm tabt ansigt mange gange, og det vil være noget af en brøler, hvis de må udsætte endnu en film. Heldigvis for dem er der ikke en stærk rival på det niveau i december. Man får lidt et indtryk af at de ikke rigtig har styr på det generelt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

1 dag siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

3 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

3 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

4 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

4 dage siden

Aktive debatter