Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Mans vampyr-fjende filmatiseres

Spider-Mans vampyr-fjende filmatiseres

Marvel-universet fortsætter

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Sony er ifølge The Hollywood Reporter på vej med endnu et spin-off fra Spider-Man-universet. Denne gang drejer det sig om vampyren Morbius the Living Vampire.

Karakteren, der er en antihelt sammenlignet med Edderkoppen, blev introduceret af Roy Thomas og Gil Kane i 'Amazing Spider-Man #101', og filmen vil komme til live via Power Rangers-holdet Burk Sharpless og Matt Sazama. 

Morbius hedder i virkeligheden Doktor Michael Morbius og er en forsker, der lider af en sjælden blodsygdom. I et forsøg på at finde en kur udvikler den gode doktor sig til en slags vampyr, der tørster blod, har hugtænder og besidder en overnaturlig styrke. 

Lidelsen gjorde ham først til en naturlig fjende af Peter Parker, men med tiden forvandlede Marvel Morbius til en slags dyster helt. 

Se også: Første trailer til The New Mutants.

Filmselskabet har for tiden fokus på udviklingen af deres Marvel-karakterer, der for det meste affødes af tegneserie-universet omkring Spider-Man. Et eksempel er de kommende film om Silver Sable og Black Cat og Tom Hardys Venom.

Om de på filmfronten hænger sammen med Spidey, er Sony dog meget hemmelighedsfulde omkring. Ej heller vides det, om vi vil få flere krydsninger mellem Sonys helte og Disneys Marvel-helte a la Iron Man, som vi så det i Spider-Man: Homecoming.

Morbius the Living Vampyre har endnu ikke fået en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Mickey

Morbius var én af de karakterer som virkelig gjorde indtryk på mig da jeg begyndte at læse Spider-Man i mine spæde år. Husker stadigvæk hvordan jeg næsten var bange for ham da han blev introduceret i Spiderman: The Animated Series ;)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Han blev hurtigt en af mine ynglings fra den animerede serie, og Morbius ville passe glimrende ind i det R-rated univers Sony er i gang med. Måske Blade kunne blive inddraget i det.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noah

Jeg kan godt lide det som det er nu. Hver for sig! MCU og X-men universet. Det skal helst ikke blandes sammen.

58 minutter siden
Morten Dahl

Jeg tror det handler rigtig meget om at der i Danmark er væsentligt færre til at se film i biograferne end i USA.

11 timer siden
Mickey

Uanset hvad, så åbner dethwr jo døren for uenseæigwe muligheder.

15 timer siden
Mickey

James Franco har leveret en fremragende præstation, og fordi der kommer en ANKLAGE, så skal han fratages den hæder han ellers ville modtage?

15 timer siden
Heidiuser/247635
Heidiuser/247635

Filmen er genialt udtænkt og sammensat. Her er ingen løse ender. Den giver anledning til refleksion.

1 dag siden

Aktive debatter