Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Star Wars-trilogi på vej

Ny Star Wars-trilogi på vej

The Last Jedi-instruktøren skal udvide galaksen

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Disney har lukket en aftale med Star Wars: The Last Jedi-instruktøren Rian Johnson om at udvikle en ny Stjernekrigs-trilogi.

Johnson skriver og instruerer selv den første af de tre kommende film, som ikke vil omhandle Skywalker-sagaen, men "udforske et andet hjørne af galaksen, som Star Wars-universet aldrig har udforsket før".

Formanden for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, udtaler:

- Vi har alle elsket at arbejde sammen med Rian på 'The Last Jedi'. Hans kreative kraft, og det at se ham skabe 'The Last Jedi' fra start til slut, har været en af de største glæder i min karriere. Rian vil gøre utrolige ting med dette blanke lærred til den nye trilogi".

Læs også: Guide: Kommende Star Wars-film

Johnson skal skabe det nye eventyr i samarbejde med sin faste partner Ram Bergman, og de fortæller i en fælles udtalelse:

- Vi havde den bedste tid i vores liv i samarbejde med Lucasfilm og Disney på 'The Last Jedi'. Star Wars er den største moderne mytologi, og vi føler os meget heldige over at have fået lov til at bidrage. Vi kan ikke vente med at fortsætte med en ny serie af film".

Nyheden lover altså godt for kvaliteten af den næste film, som også indtil videre har imponeret med dens første lange trailer.

Den sidste del af den foreløbige Skywalker-saga, Star Wars Episode IX, skal instrueres af J.J. Abrams og forventes at få premiere den 19. december 2019.

Den nye trilogi har endnu ingen premieredatoer.

Star Wars: The Last Jedi får premiere den 13. december - forsalget er startet! 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

At den nye trilogi vil udforske en helt ny side af galaksen og bevæge sig væk fra Skywalker-sagaen er både en god og en dårlig ting. Skywalker-Solo-slægten har været den røde tråd i hele serien indtil videre (på nær Rogue One), men på den anden side åbner det op for helt nye muligheder. Tror, at det bliver enten en midquel- eller sequeltrilogi, men det kunne også være vanvittigt fedt, hvis de besluttede sig for at kaste sig over The Old Republic-spillene og gøre dem til en del af den nye kanon.

peter

1.2 og 3 1977-1983 Var suverænt de bedste film

Henrik Vinther

Det varer nok ikke længe før der kommer 5 Star Wars film årligt. Er der noget Disney kan finde ud af, så er det at malke deres franchises. Nu indrømmer de sågar selv at de laver nogle ekstra Star Wars film, for at de kan grine højlydt hele vejen til banken.
Magien er jo fuldstændig forsvundet fra serien med den inflation af Star Wars film som Disney står for. George Lucas må efterhånden krumme tæer over hvad der sker med hans skabelse, han kunne jo ikke lide The Force Awakens, og efterfølgerne bliver garanteret skåret efter samme formular.

Johnnyuser/335920

Med de 4 milliarder dollars han fik + at han sikkert får del i indtjeningen af filmene :-). Det var så også ham der gav os Jar Jar Binks og handelsboykot.

Disney siger netop at de vil bevæge sig nye steder hen, med helt nye karakterer. Hvis de kun var ude på at malke serien, så ville de jo fortsætte med Skywalker, Rey, Poe og Finn.

Antaeus

Formår de at lave kvalitet er det en fantastisk nyhed at de fortsætter alle tiders bedste film univers.

Johnnyuser/335920

Tror så meget på TLJ. I starten var jeg ikke helt så begejstret for Rian Johnson, mest pga. Looper, som jeg ikke brød mig om, fordi tidsrejse-elementet i filmen ikke gav nogen mening.

Star Wars har efter Disneys overtagelse dog endnu ikke beskæftiget sig med tidsrejser(der findes dog nogle legend-bøger der gør det men her bevæger man sig frem i tiden, så man undgår helt tidsrejse-paradokserne). Tidsrejser kommer heller ikke til at indgå i TLJ, og når Disney allerede før premieren offentliggør at han skal stå i spidsen for en ny trilogi, så tror jeg på det bliver stort.

Jeg håber dog, at når Rian Johnson har sendt den nye trilogi af sted til en forhåbentlig god start, at vi får andre instruktører ind til at fortsætte med de efterfølgende film, hvor Rian Johnson fortsætter i en producer rolle, lige som JJ Abrams er det i denne trilogi, så vi kan få forskellige film, der dog er forbundet af et overordnet plot.

Og angående den nye live action serie, så bliver jeg nok i 2019 nød til også at få et Disney Streaming abonnement sideløbende med mit Netflix abonnement. Denne nyhed, at der kommer en live-action tv-serie, har jeg ventet på siden 2005, så det er godt nok på tide, at det rykker noget på den front.

Jacob

Er så begejstret for den her udvidelse! Ser det som noget meget positivt, at Star Wars ikke kun er requels, og enkeltstående film, der udfylder ufortalte historier i den store sammenhæng. En live-action TV-serie er desuden annonceret i forbindelse med Disneys kommende streamingtjeneste, som efter planen går i luften i 2019.

Rasmus/Musen

Det bliver nemlig spændende at se, hvilke veje Star-Wars universet mon kan gå i fremtiden.

En udvidelse af universet bliver altid en succes(næsten altid) , og hvis det passer, at der også en en hel TV-serie på vej, så ser fremtiden ENDNU lysere ud for universet.

THE FORCE IS STRONG, FOREVER STRONG!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

2 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

2 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

2 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 dage siden

Aktive debatter