Ny Star Wars-trilogi på vej

The Last Jedi-instruktøren skal udvide galaksen
Billede
(© Lucasfilm)

Disney har lukket en aftale med Star Wars: The Last Jedi-instruktøren Rian Johnson om at udvikle en ny Stjernekrigs-trilogi.

Johnson skriver og instruerer selv den første af de tre kommende film, som ikke vil omhandle Skywalker-sagaen, men "udforske et andet hjørne af galaksen, som Star Wars-universet aldrig har udforsket før".

Formanden for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, udtaler:

- Vi har alle elsket at arbejde sammen med Rian på 'The Last Jedi'. Hans kreative kraft, og det at se ham skabe 'The Last Jedi' fra start til slut, har været en af de største glæder i min karriere. Rian vil gøre utrolige ting med dette blanke lærred til den nye trilogi".

Læs også: Guide: Kommende Star Wars-film

Johnson skal skabe det nye eventyr i samarbejde med sin faste partner Ram Bergman, og de fortæller i en fælles udtalelse:

- Vi havde den bedste tid i vores liv i samarbejde med Lucasfilm og Disney på 'The Last Jedi'. Star Wars er den største moderne mytologi, og vi føler os meget heldige over at have fået lov til at bidrage. Vi kan ikke vente med at fortsætte med en ny serie af film".

Nyheden lover altså godt for kvaliteten af den næste film, som også indtil videre har imponeret med dens første lange trailer.

Den sidste del af den foreløbige Skywalker-saga, Star Wars Episode IX, skal instrueres af J.J. Abrams og forventes at få premiere den 19. december 2019.

Den nye trilogi har endnu ingen premieredatoer.

Star Wars: The Last Jedi får premiere den 13. december - forsalget er startet!