Cookie- og Privatlivspolitik
James Bond 25 mister favorit-instruktøren

James Bond 25 mister favorit-instruktøren

Denis Villeneuve vil hellere indspille Dune

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det har længe været velkendt, at Daniel Craig og resten af holdet bag den kommende Bond 25, havde Denis Villeneuve i kirkkerten til at instruere.

Villeneuve, der er aktuel med Blade Runner 2049, springer desværre nu officielt fra opgaven i et interview med The PLaylist. Hvorfor? Fordi den canadiske filmskaber hellere vil søsætte sin drøm om at realisere Frank Herberts gigantiske science fiction-klassiker, Dune (på dansk 'Klit').

David Lynch har tidligere filmatiseret fremtidsfortællingen om adelige familier, der slås om galaksedominans, mens en ung prins får fingrene i universets vigtigste substans, krydderiet Melange. Lynch's film var mildest talt en fiasko, og siden da har Hollywood skyldt en ordentligt film over bogen. 

Dune

En årrække skulle Peter Berg instruere, men efter Villeneuve beviste, at han magtede den eftertænksomme sci-fi med film som Arrival og netop Blade Runner-efterfølgeren, gik opgaven naturligt til ham. 

007-fans kan med god grund begræde tabet over Villeneuve, da han også stod bag den über-maskuline Sicario, der med tungt artelleri og bilkarravæner med tonede ruder blev et af de bedste bidrag til actiongenren i nyere tid. Dertil hører, at Villeneuve måske kunne have fået Roger Deakins ombord som fotograf.

Villeneuve udtaler dog, at han drømmer om at stå bag en James Bond-film, så det er blot et spørgsmål om tid, hvornår han får den ære. Samtidig udtaler han, at han ville elske at arbejde med Craig, der eftersigende optræder som agenten for sidste gang.

Det bliver spændende, hvem den kommende Bond-instruktør bliver.

Bond 25 får dansk premiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rene

7 timer siden
Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

2 dage siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

4 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

4 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden

Aktive debatter