Cookie- og Privatlivspolitik
Første klip fra Jurassic World 2

Første klip fra Jurassic World 2

Chris Pratt kæler med en baby raptor

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

Vi venter i spænding på den første trailer til Jurassic World 2: Fallen Kingdom, og nu har producer Colin Trevorrow givet os lidt til at forsøde ventetiden med på sin twitter.

Her har han nemlig delt en seks sekunders videosnas af Chris Pratts dinovisker Owen, der kæler med en baby raptor. CGI-effekten er ganske imponerende - det ligner faktisk en rigtig levende dinosaur. Se klippet nederst.

Se også: Alt vi ved om Jurassic World 2

Klippet spiller mere på cute-faktoren end den mørke side, som vi er blevet lovet i den kommende efterfølger. Men mon ikke det finder vej til den endelig trailer.

Plottet i 'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er forsat hemmeligholdt. Vi ved dog, at den instrueres af Børnehjemmet-instruktøren J.A. Bayona med Pratt, Bryce Dallas Howard og Jeff Goldblum i hovedrollerne. 

Jurassic World 2: Fallen Kingdom får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg ELSKER Jurassic Park/World serien!!
Og jeg kan slet ikke vente, tror at det her klip er stilhed før stormen!

Jacob

Jeg ser frem til mere brug af animatronics fremfor CGI, som efter min mening fyldte for meget i den første, hvilket instruktøren af ‘Fallen Kingdom’ har lovet. Det andet ser bare mere realistisk ud.

Rasmus/Musen

Ja tænk lige over det: Dinosaurusser, som er nuttede. Hvem kunne ikke lige ønske sig det, som sit kæledyr?

Man forventer så meget "drama" til den nye film, og så kommer der en lille bitte dinosaur, som bliver plejet af en dyrepasser. Sikke dog en overraskelse!

Så må man vel se, om den endelige film holder på "nuttetheden", eller om det kun lige er for de små 6 sekunder, som klippet ovenover varer, at der stilhed. Måske er det kun et lille øjeblik, eller hvad?

Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at være spændt på den kommende efterfølger til den mest "eventyrlige" dino-filmserie, man har set til dato.
MEGET spændt endda,
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden