Cookie- og Privatlivspolitik
Første klip fra Jurassic World 2

Første klip fra Jurassic World 2

Chris Pratt kæler med en baby raptor

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

Vi venter i spænding på den første trailer til Jurassic World 2: Fallen Kingdom, og nu har producer Colin Trevorrow givet os lidt til at forsøde ventetiden med på sin twitter.

Her har han nemlig delt en seks sekunders videosnas af Chris Pratts dinovisker Owen, der kæler med en baby raptor. CGI-effekten er ganske imponerende - det ligner faktisk en rigtig levende dinosaur. Se klippet nederst.

Se også: Alt vi ved om Jurassic World 2

Klippet spiller mere på cute-faktoren end den mørke side, som vi er blevet lovet i den kommende efterfølger. Men mon ikke det finder vej til den endelig trailer.

Plottet i 'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er forsat hemmeligholdt. Vi ved dog, at den instrueres af Børnehjemmet-instruktøren J.A. Bayona med Pratt, Bryce Dallas Howard og Jeff Goldblum i hovedrollerne. 

Jurassic World 2: Fallen Kingdom får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Jimmy

Jeg ELSKER Jurassic Park/World serien!!
Og jeg kan slet ikke vente, tror at det her klip er stilhed før stormen!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Jeg ser frem til mere brug af animatronics fremfor CGI, som efter min mening fyldte for meget i den første, hvilket instruktøren af ‘Fallen Kingdom’ har lovet. Det andet ser bare mere realistisk ud.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

Ja tænk lige over det: Dinosaurusser, som er nuttede. Hvem kunne ikke lige ønske sig det, som sit kæledyr?

Man forventer så meget "drama" til den nye film, og så kommer der en lille bitte dinosaur, som bliver plejet af en dyrepasser. Sikke dog en overraskelse!

Så må man vel se, om den endelige film holder på "nuttetheden", eller om det kun lige er for de små 6 sekunder, som klippet ovenover varer, at der stilhed. Måske er det kun et lille øjeblik, eller hvad?

Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at være spændt på den kommende efterfølger til den mest "eventyrlige" dino-filmserie, man har set til dato.
MEGET spændt endda,
;-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

4 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

13 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

15 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

16 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

16 timer siden

Aktive debatter