Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Fantastiske skabninger 2-5

Alt vi ved om Fantastiske skabninger 2-5

Harry Potter-universet fortsat

Stem op!
50
Stem ned!
0
(reset)

Om et års tid vender filmhistoriens mest populære troldmandsunivers tilbage til det store lærred med efterfølgeren til sidste års kæmpesucces Fantastiske Skabninger ... og hvor de findes.

Her er ALT vi pt. ved om det magiske univers: 

- Fortsættelsen har fået den officielle titel: Fantastiske skabninger: Grindelwalds Forbrydelser.

- ’Grindelwalds Forbrydelser’ er den anden ud af i alt fem spinoffs på Harry Potter-universet.

- J.K. Rowling står igen bag manuskriptet, og i instruktørstolen sidder David Yates, der allerede har instrueret fem film i filmserien. Yates fortsætter arbejdet på de kommende tre kapitler, og vil dermed ende med i alt ni Harry Potter-film på cv’et.

- Den første film, tog os tilbage til 1926, og endte med at myndighederne fangede den mørke troldmand Gellert Grindelwald. Fortsættelsen foregår i år 1927, hvor Grindelwald formår at flygte fra fængslet for at samle en hær af følgere, som tror på hans onde planer om at undertrykke ikke-magiske væsner.

- Gellert Grindelwald spilles fortsat af Johnny Depp, der i denne film vil få en del mere at lave end i etteren.

- Jude Law skal spille den yngre udgave af Albus Dumbledore - rektoren på Hogwarts, hvor også Newt Scamander har gået i skole.

Jude Law is Dumbledore

- Det forhenværende venskab og det voksende fjendskab mellem netop Grindelwald og Dumbledore er central for handlingen i fortsættelsen.

- Warner Bros. har castet skuespillere mellem 13 og 16 år til at spille en yngre udgaver af Newt, en karakter ved navn Sebastian og Leta Lestrange, der som voksen skal spilles af Zoë Kravitz. Filmselskabet har samtidig søgt unge skuespillere i alderen 16-19 år til at portrættere Dumbledore og Grindelwald.

Eddie Redmayne vender tilbage som den magiske zoolog Newt Scamander, der denne gang skal hjælpe selveste Dumbledore med at standse Grindelwalds onde planer.

Eddie Redmayne

- Modsat den første film, der kun foregik i USA, finder efterfølgeren sted i Paris, New York og London.

- Plottet indeholder et magisk cirkus, hvor bl.a. islandske Olafur Darri Olafsson og Claudia Kim arbejder. Sidstnævnte er en såkaldt Maladictus - dvs. hun lider af en blodsygdom, der i sidste ende vil forvandle hende til en af Newts elskede skabninger.

- Det første billede, der blev delt på Twitter fra filmen forestiller Newts rejsetilladelse fra ministeriet fra magi, der tilsyneladende ikke er helt sikre på, om han får lov til at rejse igen.

- Newt Scamander vil i toeren deltage i en lancering af sin nye bogudgivelse - muligvis på ’ Fantastic Beasts and Where to Find Them’, der jo netop blev udgivet i 1927.   


- De fem Fantastiske skabninger-film vil sammenlagt dække 19 år og bygge op til de store begivenheder, vi kender fra Harry Potter-filmene. Tidsperspektivet stemmer overens med afslutningen på den såkaldte Grindelwald-revolution.

- Warner Bros. har udsendt det første billede af filmens 10 centrale skuespillere - heriblandt gengangerne Katherine Waterston, Dan Fogler og Ezra Miller som Credence, men også Newt Scamanders bror Theseus (spillet af Callum Turner), der tilsyneladende fletter fingre med Newts forhenværende kærlighedsinteresse Leta LeStrange (se billedet i stort format).

Fantastic Beasts 2

- En velkendt karakter fra Harry Potter-universet, nemlig alkymisten Nicolas Flamel, der siges at have fremstillet de vises sten og opnået udødelighed, medvirker i toeren. Flamel skal spilles af Brontis Jodorowsky.

- Følgende skuespillere og karakterer er bekræftet: Wolf Roth som karakteren Spielman. Victoria Yeates som karakteren Bunty. Derek Riddell som karakteren Torquil Travers (formentlig i familie med dødsgardisten fra Harry Potter-bøgerne). Poppy Corby-Tuech som karakteren Rosier (formentlig også i familie med en dødsgardist). Cornell S. John som karakteren Arnold Guzman. Jessica Williams i en endnu ubekræftet rolle.

- Dansk-japanske David Sakurai skal spille Krall, en ung medhjælper til Gellert Grindelwald.

- Tonen i ’Grindelwalds forbrydelser’ vil blive mørkere end i den første film. Ifølge produceren David Heyman er der både en "politisk, romantisk og underholdende dagsorden" på spil i en fortælling, der vil have fokus på faderlige tematikker - højst sandsynligt i forholdet mellem Newt og Dumbledore.

- Du kan fra sommeren 2018 varme op til filmen med et nyt augmented reality-spil med titlen 'Harry Potter: Wizards Unite', der følger samme formel som Pokemon Go - bare med troldmænd og magi.

- ’Fantastiske skabninger 3’ forventes at få dansk premiere den 19. november 2020.

- ’Fantastiske skabninger 4’ forventes at få dansk premiere i 2022.

- ’Fantastiske skabninger 5’ forventes at få dansk premiere i 2024.

Fantastiske skabninger: Grindelwalds Forbrydelser får dansk premiere den 15 november 2018

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Benny

Den må jeg simpelt se om jeg så skal gå alene, I love it!!!!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Britt

Kan simpelthen IKKE vente ;)

Glæder mig helt vildt.
(og synes særdelelses godt om Johnny Depp som Grindelwald, selvom han jo reelt set endnu ikke har nået andet end at snerre af præsidenten ;)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

J.K. Rowling gør selv meget ud af ikke at omtale ‘Fantastiske Skabninger’ som spin-offs, og det ærgre mig at en stor hjemmeside som kino.dk er med til at udbrede denne misforståelse. Uden at være helt sikker, så tror jeg ikke at Dumbledore på det tidspunkt var rektor, men kun lærer på Hogwarts.

Jeg synes det er virkelig fedt at inddrage Nicolas Flames, og på den måde binde historierne endnu mere sammen. Og så er jeg spændt på om den hårde kerne af Harry Potter fans er mere villig til, at anerkende Johnny Depp som Gellert Grindelwald, der mødte en del kritik efter den store afsløring.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg kan nok ikke være den eneste, som glæder sig endnu mere til foråret nu, vel?

1 dag siden
Rasmus/Musen

Jeps, så er der endnu flere Dino-film på vej. Det ser ud til, at dinosaurerne alligevel ikke vil blive udryddet lige med det samme.

1 dag siden
Kasper

Jeg tror du mener 1,6 milliarder dollars. Billion på amerikansk er milliarder på dansk. 1.600 milliarder dollars må være lige til den gode side.

1 dag siden
Jacob

Det har hele tiden været tiltænkt en trilogi ligesom med Jurassic Park, men dommedagsfølelsen forsvinder lidt fra ‘Fallen Kingdom’, når vi nu ved a

1 dag siden
kasper

håber jeg vinder så vil jeg inviter min familie ud og spise og en tur i bio

1 dag siden

Aktive debatter