Cookie- og Privatlivspolitik
Vores bud på bedre titler til Han Solo-filmen

Vores bud på bedre titler til Han Solo-filmen

Shoot First Think Later

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I går afslørede instruktør Ron Howard vittigt på twitter, at optagelserne til filmen om Han Solos unge år var i kassen, og samtidig løftede han sløret for titlen på den hidtil navnløse film - Solo: A Star Wars Story:

Her på kino.dk synes vi dog godt, at folkene bag titlen kunne have været lidt mere kreative. Vi bringer derfor en række alternative titler, som Disney og Lucasfilm skal være velkommen til at bruge i stedet for – eller blot lade sig inspirere af. 

Going Solo
Han Solo har altid været en karakter med både humor og charme, hvilket fint kunne smitte af på filmens titel. Derfor ligger ’Going Solo’ da også lige til højrebenet. Hermed kunne der også lægges op til et drama mellem enspænderen Han Solo og den godmodige Chewbacca, hvis venskab kunne sættes på prøve i den kommende film. Et alternativ til den titel kunne således være ’Flying Solo’.

Adventures of The Millennium Falcon
En mere klassisk titel kunne være ’Adventures of The Millennium Falcon’. Her kunne man forestille sig det ikoniske rumskib spille en central rolle for Han Solos vilde eventyr i en galakse langt langt borte. Så selvom det måske nok er en mere sikker titel, er den dog ikke nær så intetsigende som ’Han Solo: A Star Wars Story’. Trods alt.

How to Party Solo
Nu hvor det er Han Solos yngre år, man følger i den kommende film, ville det være oplagt at se Han Solo feste løs på diverse farverige og skumle steder i galaksen. Forestil dig Mos Eisley Cantina, men bare vildere, større og med endnu flere forrygende rumvæsner og flere farverige drinks. Og nu hvor man finder Woody Harrelson i rollen som Han Solos mentor, mon så ikke de to kan forstå at feste igennem?

Han Solo: A Star Wars Story

When Solo Met Chewie…
Der er ikke sluppet meget ud om plottet, men det kunne blandt andet være ret spændende at se en solid buddy- og bromance-film om, hvordan Han Solo møder sin ’partner in crime’ og tro følgesvend, wookieen Chewbacca. Det ville være oplagt at følge den dynamiske duos første farverige eventyr i galaksen og se, hvorledes deres venskab opstår, spirer og sættes på prøve.

Shoot First Think Later
Der er sin del af referencer til den originale Star Wars-trilogi i både Star Wars: The Force Awakens samt Rogue One: A Star Wars Story. Det kunne man også forestille sig, at der ville være i titlen til Solos første solo-film. ’Shoot First Think Later’ refererer således til det legendariske spørgsmål om, hvem der skød først i Star Wars fra 1977, hvor Solo konfronteres af dusørjægeren Greedo. Den danske titel kunne passende være ’Solo skyder på det hele’.

The Trouble of being a Smuggler
Det er oplagt, hvis filmens historie fokuserer på et farefuldt eventyr, der involverer en god portion smuglergods ombord på The Millennium Falcon – og de heraf følgende problemer. Desuden medvirker en anden velkendt smugler fra universet også, nemlig en ung Lando Calrissian, som i den kommende film portrætteres af Donald Glover.

Han Solo: A Star Wars Story

Det er som bekendt Alden Ehrenreich, der indtager rollen som den unge Han Solo og hermed skal gå Harrison Fords ikoniske rolle i bedene. Joonas Suotamo indtager den legendariske rolle som Chewbacca, mens Emilia Clarke, Thandie Newton og Warwick Davis blandt andet også er at finde på rollelisten.

Ron Howard overtog instruktørtjansen efter, at Phil Lord og Christopher Miller (The Lego Movie) sprang fra grundet ”kreative uenigheder”. Det er Lawrence Kasdan og Jon Kasdan, der står for filmens manuskript – førstnævnte har blandt andet også været med til at skrive The Empire Strikes Back, Return of the Jedi samt 'Star Wars: The Force Awakens'.

Udover en Han Solo spin-off, kan man - indtil videre - også se frem til solofilm i Star Wars-universet med jedi-ridderen Obi-Wan Kenobi samt den galaktiske gangster Jabba the Hutt, mens der også er rygtet en solofilm med dusørjægeren Bobba Fett.

Han Solo: A Star Wars Story er sat til at få premiere den 25. maj 2018.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

Keep it simple. Den fik faktisk den titel, som jeg regnede med, og det lyder 1000 gange bedre med Solo: A Star Wars Story end sidste års Rogue One: A Star Wars Story. Noget ved den titel er bare off for mig.

Derudover kan jeg godt lide den nye trend med at titlen har flere betydninger. Den indlysende betydning er at den handler om Han Solo, mne en anden betydning er også at den handler om hans tid før han sluttede sig til Luke, Leia og oprørerne, e tid hvor han var en loner, hvor det kun handlede om ham selv, Chewie og The Milennium Falcon.

I starten var jeg ikke fan af Titlen på episode VII, The Last Jedi, men efter et par dage begyndte jeg faktisk at synes om den, netop også på grund af dens flertydighed, hvor Jedi både kan forstås i ental og flertal, og derfor kan hentyde til Luke eller Rey, eller dem begge. Det kan også hentyde til at Jedi-ordenen ophører med at eksistere.

Anders

Jeg er sikker på der nok skal komme en bedre titel - Disney ved de har fat i gåsen som lægger guldæggene, den passer de godt på.

Jeg er personligt ikke så begejstret for at der bliver skabt en forhistorie-film om Han Solo - der er masser af fan-fiction (som selvfølgelig bliver skrottet) for dem der ønsker at vide noget om baggrunden, det virker bare forkert at vi nu skal se en film med en hovedperson som skal spille "Harrison Ford som spiller Han Solo" i en Star Wars historie... det kan hurtigt virke kunstigt.

Jeg er stor Star Wars fan og kommer selvfølgelig til at se filmen, men jeg føler ikke at jeg har brug for netop denne film.

Adrian

Elendigere titler skal man lede længe efter.... kreativt? Tjoo... måske en smule. Men hold fast hvor er de alle sammen bare dårlige xD

Thomasuser/798445

"Legendarisk spørgsmål"...... Alle ved sguda, at Han skød først!

DJT

Skyder På Det Hele, er hvad, den fremover er kendt som!

Jacob

Alt andet havde vist været overraskende, og spørgsmålet var vist mere om det blev 'Han Solo: A Star Wars Story', eller 'Solo: A Star Wars Story'. Saga filmene har Episode som deres kendemærke, og anthology filmene har A Star Wars Story, hvilket jeg synes fungerer glimrende.

Andersuser/927972

Det er nogle meget frie og (overvejende) fjollede titler, I har valgt. De er dog kreative, bestemt, men ikke særligt realistiske.

De kører jo et tema med filmens titel efterfulgt af "A Star Wars Story" (I don't say) - og den konstruktion vil de sikkert gerne beholde, de tossede Lucas-folk. Jeg synes bare, de skal give den arme George nogle flere penge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

The Joker

Jeg er enig med Daniel Craig.

7 timer siden
The Joker

Harrison Ford bliver skiftet ud med en kvindelig udgave af Indiana Jones, så er den saga slut.

7 timer siden
Steffenuser/911245
Steffenuser/911245

Da filmen startede og der stod del 1. Tænkte jeg åh nej ikke en film der slutter uden afslutning.

1 dag siden
Carsten Gottliebuser/133896
...
Carsten Gottliebuser/133896

før Guardian of Galaxy Vol. 3 er James Gunn aktuel med Guardian of Galaxy holiday special på Disney+ december 2022

1 dag siden
Jørgen Mathorneuser/394194
Jørgen Mathorneuser/394194

Pænt goddag.

Vi er klar til en ny sæson.

1 dag siden