Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hardys Venom går i Gollums fodspor

Tom Hardys Venom går i Gollums fodspor

Motion capture-superhelt på vej

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Ingen ringere end Andy Serkis har netop afsløret, at Tom Hardys kommende superhelt, Venom, bliver en såkaldt motion capture-præstation.

Forvirret? Motion capture er den teknik, der bl.a. er blevet brugt til at forvandle Serkis til Gollum i Ringenes Herre-filmene samt Abernes Planet-trilogien.

I en samtale med Yahoo beskriver Serkis selv teknikken som et form for kostume, der i dag ikke respekteres på samme niveau som ethvert andet kostume.

Med andre ord, så kan Nicole Kidman vinde en Oscar iført en falsk næse og et periode-kostume, mens Serkis og Co.'s præstationer som aber aldrig har fået den prisregn, de fortjener.

Hardys superhelt - eller superskurk om man vil - befinder sig i samme univers som Spider-Man, der også har benyttet en del motion capture. Det samme har Mark Ruffalos Hulk i Avengers-filmene. 

Om vi får Hardy at se uden Venom-kostumet, vides ikke. Skuespilleren er jo netop kendt for at vælge roller, der leger med hans genkendelighed. Vi ved dog, at produktionen netop har haft første optagelsesdag, hvilket blev delt på Twitter i forgårs.

Riz Ahmed og Michelle Williams medvirker også, mens filmen instrueres af  Ruben Fleischer (Zombieland).

Venom får dansk premiere den 4. oktober 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det er virkelig ærgerligt, at denne "Capture-motion" metode i film ikke er mere kendt, end hvad den egentlig er.

Alt det arbejde, som bl.a Andy Serkis har gjort i Abernes Planet-filmene burde fortjene mange flere priser, end hvad det egentlig har gjort.
Det er en absolut helt fantastisk teknik, som er ved at komme mere og mere frem i de moderne film. Hvorfor bliver folkene så ikke mere anerkendt for deres arbejde med det? Man burde virkelig se at få ordet "capture-motion" sat ind i ordbogen og bruge det meget mere i filmverdenen, end hvad det har indtil videre.

Personligt synes jeg i hvert fald, at teknikken fungerer helt perfekt i de Store filmproduktioner, og det burde bruges endnu mere til flere film.

Det er i hvert fald min mening om det.
;-)

Jacob

At bringe Venom og Carnage til live med motion capture er helt sikkert den rette vej at gå, og burde respekteres på samme niveau som tradionelt kostume og makeup.

DJN

så kan Nicole Kidman vinde en Oscar iført en falsk næse og et periode-kostume, mens Serkis og Co.'s præstationer som aber aldrig har fået den prisregn, de fortjener."

Serkis og Co.'s præstationer ville nok mere falde under effekt-kategorien end bedste skuespil. Man bliver ikke hverken værre eller bedre skuespiller af motion capture. Og jeg tvivler på, at Nicole Kidman vandt for bedste effekt med næsen og kjolen ;)

Linauser/774152

Og kan næsten ikke bære, at der kommer til at gå lang tid, før den rammer biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter