Cookie- og Privatlivspolitik
Pikachu får sin egen live action-film

Pikachu får sin egen live action-film

Pokémon-film er klar til go

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år kom det frem at Legendary Entertainment havde sikret sig rettighederne til Pokémon-spinoff Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu', og nu ser planerne om en spillefilm ud til at blive realiseret.

'Detective Pikachu', som er filmatiseringens foreløbige titel, har nemlig fået en startdato på optagelserne, og til januar 2018 begynder kameraerne at rulle.

Filmen skal instrueres af Rob Letterman, der har stået bag flere populære animationsfilm som Monsters vs. Aliens og Stor ståhaj samt den børnevenlige adoption af R.L. Stines Gåsehud-bøger fra 2015, som han lige nu arbejder på en efterfølger til.

Manuskriptet leveres ligeledes af stærke kræfter i form af Guardians of the Galaxy-forfatter Nicole Perlman og Alex Hirsch, manden bag den prisvindende animationsserie 'Gravity Falls'.

Cast og handling er endnu ikke offentliggjort, men i spillet følger man drengen Tim, som kan tale og forstå Pikachu og sammen løser de mysterier.

Et vaskeægte detektiv-historie venter altså med den gule Pokémon i spidsen!

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg tror helt sikkert, at filmen nok skal få masser af fans til i biografen når den kommer ud på et tidspunkt.

Spørgsmålet er bare mere: Hvordan tager folkene IMOD historien, når den kommer ud? Det er trods alt nok den allermest populære af alle de forskellige pokemons, som der findes. Men alligevel, det var kun ét lille sidespil, og så endda uden Ash Ketchum?
Ja, det må vi hellere se til den tid, hvordan det mon går.
Jeg glæder mig i hvert fald til at se filmen til den tid, når det endelig er.

;-)

Jacob

Hvor meget jeg end ser frem til at Picachu tager springet fra tegnefilm til live-action, så havde jeg meget hellere set ham drage ud med Ash Ketchum, for at fange Pokémoner og vinde emblemer.

Horsi

Jeg kunne havde svoret at der allerede var sådan en film i en af de milliard film om Pokemon der allerede findes

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.