Fra Star Wars til Marvel

Nyt filmunivers. Ny skurkerolle.
Billede
(© Rogue One: A Star Wars Story/Walt Disney Pictures)

Ben Mendelsohn var i sin rolle som Imperiets lede officer, Krennick, et af de mest seværdige elementer i Rogue One: A Star Wars Story, og nu skal skuespilleren igen spille skurk.

Variety afslører, at den 48-årige australier er øverst på Marvel Studios’ liste over ønsker til skurkerollen i Captain Marvel. Dermed skal Mendelsohn stå over for Brie Larson i titelrollen.

Marvel-bossen Kevin Feige har i øvrigt udtalt, at filmen vil foregå i 1990erne og have Samuel L. Jackson på rollelisten som S.H.I.E.L.D.-lederen Nick Fury, før han mistede sit ene øje.

Testpiloten Carol Danvers (Larson) får sin dna blandet med en mægtig kriger kaldet Mar-Vell, hvilket forvandler hende til en af superhelteverdenens mægtigste skabninger og gør hende i stand til at flyve, giver hende superstyrke og usårlighed samt evnen til at absorbere og kanalisere energi.

Ben Mendelsohn skal formentlig spille lederen af rumvæsnerne Skrull, der kan skifte form og har onde planer, der sætter dem op imod heltinden.

Skiftet mellem filmiske universer er ikke unormalt for skuespillere, og bl.a. spillede danske Mads Mikkelsen både med i 'Rogue One' og i Marvel-filmen Doctor Strange.

Captain Marvel får premiere den 7. marts 2019.

Skrull/Marvel Studios