Fast & Furious 9 får instruktør

To gamle kendinge vender hjem
Billede
(© Fast & Furious 8 / UIP)

Selvom premieren er blevet udskudt et år, er Vin Diesel ved at sætte holdet til Fast & Furious 9, og de seneste tilføjelser er to rutineret actionfilms-bilister.

Instruktøren bliver nemlig Justin Lin, der tidligere styrede rettet fra tredje til sjette kapitel i bil-sagaen. Lin stod således bl.a. bag Fast Five, som af mange betegnes som seriens hidtidige højdepunkt.

Så selvom Lin kan synes som et sikkert kort, så er det en mand, der absolut har bevist sit værd i den oktan-drevne actionserie - og derfor kan fans også kun glæde sig over denne nyhed, som Diesel offentliggjorde i en facebook-video torsdag.

I samme ombæring afslørede Diesel, der udover at have den bærende rolle som Dominic Toretto også er producer, at en anden gammel kending også vender tilbage. Torettos søster Mia i skikkelse af Jordana Brewster, som vi sidst så i den syvende film, vil nemlig være at finde på rollelisten til 'Fast & Furious 9'.

Hvordan Mia skal flettes ind i fortællingen efter Brian O'Connors (Paul Walker) død, må tiden vise, men eftersigne var tilbagekomsten et udtrykkeligt ønske fra den nyudnævnte instruktør.

Lins tilbagekomst kan måske også ses i lyset af, at Diesel har fortalt, at de sidste to dele af serien, som forventes at få sin ende med den 10. film, vil finde tilbage til sine basale rødder med masser af hjulspind.

Fast & Furious 9 får premiere 9. april 2020.