Cookie- og Privatlivspolitik
Anmelderne elsker Blade Runner 2049

Anmelderne elsker Blade Runner 2049

Narkotisk, uhyggelig, ubarmhjertelig, smuk, klog og romantisk

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne forleden afsløre de første begejstrede Twitter-reaktioner på Blade Runner 2049 - i dag er de officielle amerikanske anmeldelser udkommet, og de er mindst lige så flotte.

På Metacritic har 22 ud af 23 anmeldere givet filmen positiv feedback, hvilket får Denis Villeneuves fortsættelse til Ridley Scotts sci fi-mesterværk til at lande på scoren 85. 

Her er et udpluk af de internationale domme:

The Telegraph:
At, 'Blade Runner 2049' er mere end en værdig fortsættelse til Scotts første film, betyder, at den krydser den højeste barre, nogen kunne ønske, og det tydeliggør at Villeneuve - der på en eller måde har stået mesterligt bag alt dette – siden 'Arrival' er den mest spændende filmskaber på sit niveau i dag.

USA Today
Denne spektakulære fortsættelse tager originalens detektivfortælling og forvandler den til en storslået mytologi om identitet, minder, skabelse og revolution.

ScreenCrush
Fords mindeværdige præstation er kun en af de mange måder hvorpå 'Blade Runner 2049' overgår den originale film. Den kloge og tiltalende fortælling er en anden. Og så er der selvfølgelig Deakins fremragende billeder.

Se også: Afslører Ryan Gosling Blade Runner 3?

Variety
Villeneuve optjener hvert sekund af spilletiden ved at levere en visuelt bjergtagende actionfilm med en lang lunte, hvis ukonventionelle spænding kan beskrives som alt fra drilsk til kedelig - men aldrig kunstigt intelligent.

Empire
Visuelt uplettet, virvler med tematikker, der er lige så hjerteknusende som hjernevridende, '2049' er uden tvivl et godt år. Og en af de bedste film i 2017.

The Guardian
'Blade Runner 2049' er et narkotisk spektakle af en uhyggelig og ubarmhjertelig evighed - nogen gange satirisk, tragisk og romantisk.

Entertainment Weekly
Forhøjer mainstream-film til stor kunst.

Du kan læse alle Metacritics anmeldelser her.

Harrison Ford vender tilbage i rollen som Rick Deckard, mens Ryan Gosling er nytilkommer til universet. Vi glæder os!

Blade Runner 2049 får dansk premiere den 5. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg håber ikke jeg sætter mine forventninger for højt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.