Cookie- og Privatlivspolitik
Alle de danske film resten af året

Alle de danske film resten af året

Få et hurtigt overblik over resten af 2017

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

I morgen får den danske familiefilm Den utrolige historie om den kæmpestore pære premiere, og derudover er Erik Clausens Aldrig mere i Morgen, Søren Malling i Gud taler ud og Ramasjang-filmen Sikke et cirkus er alle bud på hjemmeproducerede titler, der kan ses i biografen lige nu.

Men de rød-hvide film stopper ikke her, for selvom året så småt er ved at gå på hæld, venter der en række både spændende, morsomme og dramatiske danske film forude.

Vi guider således her til alle de danske film, der får premiere i resten af 2017. Klik på titlen for at læse mere og bestille billetter.

Darling
Premiere den 19. oktober

Danica Curcic spiller balletdanseren Darling som med sin mand, koreografen Frans, skal opføre 'Giselle' på Det Kongelige Teater. Men katastrofen indtræffer, da hun under prøverne falder om i smerte - hendes hofte er slidt op, og Darlings karriere er færdig. Hun forsøger nu at bevare sin plads i balletverdenen ved at træne sin arvtager. Det bliver dog et samarbejde, der kun bidrager til Darlings bristede drømme.

Mens vi lever
Premiere den 26. oktober

Det allerede roste drama er inspireret af en virkelig historie om en tragisk ulykke. I filmen følger man således fire unge mennesker, hvis liv flettes sammen på kryds og tværs. Bag filmen finder man de iranskfødte brødre Mehdi, Milad og Misam Avaz, der kom til Danmark i 1992. Det er Mehdis første spillefilm som instruktør, Milad debuterer som manuskriptforfatter, mens Misam producerer.

VOLD – I kærlighedens navn
Premiere den 1. november

Instruktøren Christina Rosendahl har tidligere stået bag den Bodil-vindende thriller ’Idealisten’. Nu er hun tilbage med en dokumentar, der foregår på det danske kvindekrisecenter Danner. Man følger her kvindernes liv, hvor de samler kræfter for at kunne rejse sig igen og genskabe et liv for dem selv og deres børn – et liv uden vold.

Fantasten
Premiere den 2. november 2017

Dejan Cukic har den altoverskyggende hovedrolle i ’Fantasten’ - en præstation, der er blevet sammenlignet med Jesper Christensens fremragende rolle i ’Bænken’. Cukic spiller her den passionerede gambler og bilsælger Claus, der forsøger at opretholde facaden. Han er dog allerede opslugt af ludomani, og da han får gældsat sin søn til kriminelle, må han sætte sit liv på spil for at redde sin dreng i en film, der også har en komisk vinkel på et alvorligt emne.

QEDA
Premiere den 16. november 2017

Der er langt imellem danske science fiction-film. Men med den Blade Runner-inspirerede ’QEDA’ ankommer man til et København anno 2095. Grundet en miljøkatastrofe er havene steget og den danske hovedstad ligger således under vand. Carsten Bjørnlund har hovedrollen i filmen, der bl.a. også byder på hjernevridende tidsrejser og dobbeltgængere. Det er Max Kestners spillefilmsdebut.

Bobbi Jene
Premiere den 07. december 2017

Danske Elvira Linds dansk-producerede film vandt hele tre priser i dokumentarkategorien ved Tribecca Filmfestival tidligere i år, bl.a. for bedste dokumentarfilm. Det er fortællingen om den amerikanske danser Bobbi Jene, der efter 10 år som medlem af den israelske dansetrup Batcheva beslutter sig for at rejse hjem til USA. Det bliver en både smertelig og svær afsked med et liv og et kompagni, hun elsker.

Jeg er William
Premiere den 21. december 2017

Drengen William har det ikke nemt i familiefilmen, der er baseret på Kim Fupz Aakesons bog af samme navn. William er nemlig flyttet ind hos sin morbror Nils, da hans mor er psykisk syg. Men Nils har en stor spillegæld og har derfor byens gangstere på nakken. William gør derfor sit for at hjælpe ham, mens han også kæmper med bøller i skolen. Samtidig har han også et godt øje til pigen Viola.

En frygtelig kvinde
Premiere den 25. december 2017

Satire-dramaet ’En frygtelig kvinde’ beskriver på sorthumoristisk vis det problematiske forhold mellem den forelskede Rasmus og kæresten Marie. Filmen udspiller sig fra mandens synspunkt og er fortællingen om en besidderisk kvinde, der gør sit for at pille Rasmus fra hinanden. Instruktøren Christian Tafdrup spillefilmsdebuterede sidste år med den roste og Bodil-vindende ’Forældre’.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camilla

Det er en retig god óg sjov film den kan jeg anbefale at gå ind og se.

4 timer siden
Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

8 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

8 timer siden
Peter Fromuser/702109
Peter Fromuser/702109

Det kræver så at folk ikke snakker når de er i biografen!

Hvilket jeg oplever som et stigende problem.

10 timer siden
christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

21 timer siden

Aktive debatter