Cookie- og Privatlivspolitik
9 nye film får premieredatoer

9 nye film får premieredatoer

Disney, Terminator, Fast & Furious spinoff & Halloween

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Vi opdaterer jævnligt premierekalenderen, og i denne nyeste omgang er hele ni friske film kommet på. Deriblandt potentielle Oscar-titler, klassisk gys og tre live action-versioner af elskede Disney-karakterer.

Klik på titlen for at læse mere.

Call Me by Your Name
Oscar-hypet drama om en smuk romance i Italien. Filmen kaldes den nye Brokeback Mountain og har Armie Hammer i en af de bærende roller.
Premiere den 1. februar 2018

I, Tonya
Filmen om skøjte-sportens absolut største skandale. Margot Robbie spiller titelrollekarakteren og har i den anledning modtaget flotte ord fra den første visning på Toronto International Filmfestival. 
Premiere den 1. februar 2018

The Disaster Artist
Hvordan blev verdens dårligste film skabt? Det forsøger James Franco at svare på i sit allerede berygtede portræt over ”filminstruktøren” Tommy Wiseaus vej fra ide til realisering og senere kultstatus.
Premiere den 1. februar

Halloween
Gyseren 'Halloween' bliver den 11. film i serien om seriemorderen Michael Myers, der startede med John Carpenters klassiske slasher Halloween fra 1978. Filmen skal denne gang skrives af duoen David Gordon Green og Danny McBride, mens scream queen Jamie Lee Curtis vender tilbage.
Premiere den 18. oktober 2018

Dumbo 
Disneys tegnefilm fra 1941 om den flyvende elefantunge får en live action-opdatering. Instruktøren er Tim Burton, som før har transformeret klassikeren Alice i Eventyrland til spillefilm . Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton og Danny DeVito er indtil videre på rollelisten.
Premiere den 28. marts 2019

Aladdin 
Disney-klassikeren fra 1992, hvor den kække, småkriminelle Aladdin forelsker sig i prinsesse Jasmine og får fingrene i den magiske lampe, bringes også til live i en live action-version. Guy Ritchie instruerer og Will Smith lægger stemme til ånden Genie.
Premiere den 23. maj 2019

Terminator 6
Science fiction-filmen skal betragtes som en direkte efterfølger til Terminator 2: Judgement Day, og vil derfor ignonere de tre seneste film i serien. Tim Deadpool Miller, instruerer, James Cameron producerer og både Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger er tilbage i deres ikoniske roller.
Premiere den 25. juli 2019

Terminator 2 

Fast & Furious spinoff
Den fartglade actionfranchise skifter gear og giver de hårdtpumpede fanfavoritter Hobbs og Deckard i skikkelse af Dwayne 'The Rock' Johnson og Jason Statham deres egen bromance-film. Det betyder så også at den kommende Fast & Furious 9 bliver rykket et år og får nu premiere 9. april 2020.
Premiere den 25. juli 2019.

Christopher Robin
Tredje live action-filmatisering på listen er også af Disney herkomst. Filmen handler om titelkarakteren, der på dansk er kendt som Jakob, fra Peter Plys-universet. Drengen er nu blevet voksen og er en forretningsmand, spillet af Ewan McGregor. En dag dukker den honningglade plusbjørn op på hans dørtrin og har brug for hjælp.
Premiere den 2. august 2019

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Helt sikkert en masse gode film at have i vente på listen, som er lavet her i opslaget.

Jeg glæder mig lige nu mest af alt til at se Fast & Furious spinoff´et, fordi jeg stadig er meget stor fan af universet. Men selvfølgelig kan man heller ikke glemme vore alle elskede Terminator: Arnold Schwarznegger!(Terminator 6).

Ja, masser af filmformnøjelser i vente- Helt sikkert!

Let´s go... FOR A MOVIE-RIDE!
:D

Vigiluser/9028

Det bliver så fedt, at det bliver med James Cameron, og at det er Arnold Schwarzenegger der er The Terminator;)!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

7 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden