Cookie- og Privatlivspolitik
Vaskebjørnen fra Guardians får sin egen film

Vaskebjørnen fra Guardians får sin egen film

Rocket Raccoon the movie

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Indrøm det. De mest charmerende personligheder fra Guardians of the Galaxy-universet er træet Groot og vaskebjørnen Rocket Raccoon.

De to karakterer, der var sværest at forestille sig lykkes, var vitterligt de bedste, hvilket Marvel nu udnytter ved at planlægge en solofilm om det skydegale pattedyr.

Filmen skal dykke ned i Rockets baggrund, som er blevet delvist beskrevet i de to Guardians of the Galaxy-film. Det er noget med at ballademageren kæmper med frygt for at blive forladt og en god del indebrændt vrede pga. nogle Wolverine-lignende eksperimenter fra fortiden. 

Læs også: Guide til kommende superheltefilm

Instruktøren James Gunn udtalte i weekenden ved et Marvel-arrangement, at filmen ikke nødvendigvis bliver en 'Guardians 3', og at historien vil være anderledes og mere grum end den man kender fra tegneserierne.

Bradley Cooper skal selvfølgelig atter lægge stemme til, mens Sean Gunn leverer kropsligheden bag. 

Rocket Raccoon er næste gang aktuel i Avengers: Infinity War, og 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' forventes at udkomme i 2020. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Næste år i 'Han Solo: A Star Wars Story' kommer historien bag, hvordan den sarkastiske smugler mødte sin pelsede makker, og en lignende idé vil være oplagt, hvordan Rocket Racoon slog pjalterne sammen med Groot.

HeleneColor

Det er nok de bedste tirsdags nyheder nogensinde!

Efter at have set den første Guardians of the Galaxy film, var Rockets bag historie det jeg mest ledte efter filmen. Synes det er velfortjent at ham og Groot skal dele en spillefilm sammen.
- Håber at James Gunn står for instruktørstolen til produktionen, da han er en del af Guardians universet :)

Håber der snart kommer mere info - meget spændt!

Rasmus/Musen

HELT KLART, at Rocket Racoon skal have sin egen film, mand! Den lille fætter sammen med træet Groot er absolut nogle fantastiske karakterer. Man kan gøre så meget "mere" med dem, og en solofilm lyder som en fantastisk idé til at gøre dette. De er absolut hovedpunktet i Guardians of the Galaxy-filmene.

Glæder mig til at høre meget mere om dette projekt senere frem i tiden...

I AM GROOT!
:D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.