Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrences nye film er vild og voldelig

Jennifer Lawrences nye film er vild og voldelig

De første reaktioner på gyseren ’Mother!’

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi på kino.dk ser frem til Darren Aronofskys nye film Mother!, der allerede har premiere om to uger, og som er en home invasion-gyser med Jennifer Lawrence, Jarvier Bardem, Ed Harris og Michelle Pfeiffer.

Nu har filmen været vist for nogle få indviede. Hermed har de første reaktioner også ramt nettet – og det lyder til, at der er noget vildt i vente.

Manuskriptforfatteren Mylo Carbia har kaldt filmen for en “livsændrende oplevelse” og skriver videre:
 
- Folkens, ingen ord kan beskrive dette filmiske mesterværk. Jeg kan kun sige, at den er som intet, du har set før. Den skubber til grænserne på måder, du ikke kan forestille dig… den er vild, smuk, voldelig, stærk… og den vil være den mest kontroversielle film siden A Clockwork Orange, og vil helt sikkert blive studeret på filmskoler i mange årtier fremover.

Kok, tv-vært og meningsdanner Anthony Bourdain har delt følgende og lovende udtalelse på Twitter:

- Har lige set Mother. Den er dyster, dyster, dyster, brillant og vil ruske ”the fuck” op i folk. Et solidt spark til konventionerne.

Herudover er det ikke meget, der er sluppet ud om filmen fra instruktøren bag blandt andet Black Swan og The Wrestler, men kort fortalt handler den om et kærestepar, som får nogle ubehagelige og ubudne gæster på besøg.

Mother! har biografpremiere den 14. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Har indtil videre kun set Black Swan af Aronofskys film, men han laver virkelig nogle dystre og interessante film. Det er meget sandsynligt, at jeg tager ind og ser Mother!, når den kommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Bare det at titlen er afsløret til en af Pixar´s kommende film, gør mig meget spændt på, hvad Pixar nu har oppe i ærmet igen.

31 minutter siden
johnny

jeg savner den gode gamle spider-man. ikke denne high tech spider-man med en AI der fortæller ham alt hvad han kan gøre.

41 minutter siden
johnny

jeg kunne sagtens tage ind og se filmen igen, bare for filmen selv. men at genudgive den bare for en post credit scene mere virker lidt ynkeligt.

58 minutter siden
Shaolin

Men Avatar lavede jo samme nummer, med at blive sendt i biograferne igen, med X antal minutters ekstra scener i.

3 timer siden
Benjamin

Hvad jeg har læst mig frem til, så skulle det vist blot være en slettet scene samt noget ekstramateriale, som bliver vist som en post-credits scene

12 timer siden

Aktive debatter