Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem skal være Eddie Murphys nye partner?

Hvem skal være Eddie Murphys nye partner?

Tom Hardy og Channing Tatum på tale til Beverly Hills Cop 4

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Joblo er to af Hollywoods mest eftertragtede skuespillere, Channing Tatum og Tom Hardy, på tale til Beverly Hills Cop 4.

Actionkomedien, der selvfølgelig handler om Eddie Murphys rapkæftede politibetjent Axel Foley, har længe været undervejs, men fik sidste år nyt liv med ansættelsen af instruktørduoen, Adil El Arbi og Bilall Fallah.

Det er også de to ifilmskabere, der har været på tv og udtale, at de har Hardy og Tatum i kikkerten til rollen som Foleys nye kollega, der selvfølgelig er et umage match til den street-smarte strømer.

Paramount planlægger at optage i Detroit, men har haft svært ved at bekræfte to vigtige ting. Først mangler de et helt godkendt manuskript, dernæst har inegn turde bekræfte, at eddie Murphy faktisk vender tilbage til sin legendariske rolle.

Med andre ord, er det stadig op ad bakke for den kommende fjerde Beverly Hills Cop-film, der ej heller har en premieredato fastsat.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter