Cookie- og Privatlivspolitik
En mand der hedder Tom Hanks

En mand der hedder Tom Hanks

Svensk succesfilm genindspilles

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hanks skal spille hovedrollen i genindspilningen af den svenske drama-komedie, En mand der hedder Ove. Det skriver produktionsselskabet SF Studios, der står bag begge versioner, i en pressemeddelelse.

Den oprindelige film havde Rolf Lassgård i hovedrollen som den bitre, ældre herre, Ove, der sørger over tabet af sin hustru, men får nyt mod på livet, efter han får nye naboer.

Filmen havde premiere i 2015 og er den 3. største billetsalgssucces i Sverige nogensinde. Herhjemme solgte den tæt på 206.000 billetter, og i USA blev filmen den mest sete udenlandske produktion i 2016 med to Oscar-nomineringer til følge.

Tom Hanks overtager hovedrollen fra Lassgård, og det vil uden tvivl betyde en række timer dagligt i makeupstolen for den 61-årige Hollywood-stjerne. Han skal nemlig spille en markant ældre mand.

Når vi nu er ved de amerikanske genindspilninger af svenske komedier med gamle mænd. Will Ferrell skal spille titelrollen i en engelsksproget udgave af Den hundredårige.

Remaket af 'En mand der hedder Ove' mangler stadig instruktør og øvrig rollebesætning, ligesom premieredatoen endnu er ukendt.

Tom Hanks er næste gang biografaktuel i Spielbergs The Post.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter