Cookie- og Privatlivspolitik
En mand der hedder Tom Hanks

En mand der hedder Tom Hanks

Svensk succesfilm genindspilles

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hanks skal spille hovedrollen i genindspilningen af den svenske drama-komedie, En mand der hedder Ove. Det skriver produktionsselskabet SF Studios, der står bag begge versioner, i en pressemeddelelse.

Den oprindelige film havde Rolf Lassgård i hovedrollen som den bitre, ældre herre, Ove, der sørger over tabet af sin hustru, men får nyt mod på livet, efter han får nye naboer.

Filmen havde premiere i 2015 og er den 3. største billetsalgssucces i Sverige nogensinde. Herhjemme solgte den tæt på 206.000 billetter, og i USA blev filmen den mest sete udenlandske produktion i 2016 med to Oscar-nomineringer til følge.

Tom Hanks overtager hovedrollen fra Lassgård, og det vil uden tvivl betyde en række timer dagligt i makeupstolen for den 61-årige Hollywood-stjerne. Han skal nemlig spille en markant ældre mand.

Når vi nu er ved de amerikanske genindspilninger af svenske komedier med gamle mænd. Will Ferrell skal spille titelrollen i en engelsksproget udgave af Den hundredårige.

Remaket af 'En mand der hedder Ove' mangler stadig instruktør og øvrig rollebesætning, ligesom premieredatoen endnu er ukendt.

Tom Hanks er næste gang biografaktuel i Spielbergs The Post.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

6 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter