Cookie- og Privatlivspolitik
Blod, sved & tårer i biografen

Blod, sved & tårer i biografen

Björn Borg, Tonya Harding & Muhammed Ali bringer sportsfilmen tilbage

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Med dagens premiereaktuelle Borg om den episke match mellem tennisgiganten Björn Borg og udfordreren John McEnroe, er sportsfilmen tilbage på programmet.

Sportsfan eller ej, så er genren garant for pulserende dramatik, der iscenesætter den menneskelige konkurrenceånd og udnytter selvsamme instinkt hos publikum.

Derfor præsenterer vi her seks kommende af slagsen, som alle er vidt forskellige og tager afsæt i vidt forskellige sportsgrene. 


Hobbyhorse Revolution (4. oktober)
Dokumentarfilm om den nye sportsdille, kæphesteridning. Filmen følger de tre unge piger, Aisku, Elsa og Alisa, hvis liv forvandles af deres nye interesse, som de dyrker, på trods af manglende forståelse fra omverden.


Darling (19. oktober)
Da balletdanseren Darling (Danica Curcic) sin mand, koreografen Frans, skal opføre klassikeren 'Giselle' på Det Kongelige Teater er forventningerne store. Men pludseligt falder Darling om med smerter, og hendes balletkarriere er færdig. Nu må hun lære at leve med at blive erstattet og se en anden danserinde folde sig ud på scenen.


Battle of the Sexes (7. december)
Sportskomedie baseret på den kønskontroversielle tenniskamp mellem Billie Jean King og Bobby Riggs i 1973. Emma Stone og Steve Carell spiller modstanderne, der hver har en vigtig pointe at bevise.

I, Tonya
I, Tonya (afventer dansk premieredato)
Margot Robbie spiller den kontroversielle skøjteløber Tonya Harding, der ved OL i 1994 brugte ufine metoder for at vinde over rivalen Nancy Kerrigan. 'I, Tonya' har netop haft premiere på Toronto International Filmfesitval og er blevet rost til skyerne.

Thrilla in Manila (afventer dansk premieredato)
Ang Lee (Life of pi, Brokeback Mountain) instruerer filmen om den tredje og sidste boksematch mellem Muhammad Ali og Joe Frazier. Kampen, der er kendt som en neglebidder fandt sted på Fillippinerne i 1975, og de to bærende roller er endnu ikke blevet castet.

White Men Can’t Jump (afventer dansk premieredato)
Genindspilningen af Woody Harrelson og Wesley Snipes-filmen fra 1992 om to hustlere med talent for basket, er på vej fra skaberen af tv-serien ’Black-ish’, Kenya Barris. Originalen var et hit verden over og eftersigende en af Stanley Kubricks favoritfilm. 

Borg er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

1 dag siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

1 dag siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

2 dage siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

3 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

3 dage siden

Aktive debatter