Cookie- og Privatlivspolitik
"Blade Runner 2 er årets bedste film"

"Blade Runner 2 er årets bedste film"

Læs de første reaktioner på den ventede science fiction-film

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Ridley Scotts Blade Runner har 35 år på bagen, bliver filmen betragtet som en decideret klassiker indenfor sin genre, og et værk som selv nutidige science fiction-film skæver til, når det kommer til scenografi og stemning. Derfor er dens kommende efterfølger også ventet med både længsel og en vis skepsis.

Men nu ser det ser ud til at vi kan ånde lettet op, i hvert fald hvis man skal tro de første Twitter-reaktioner på Blade Runner 2049, der lovpriser Denis Villeneuves film.

Chefredaktøren på filmmagasinet Collider, Steven Weintraub, skriver:

- Alle bør bøje sig for Denis Villeneuves. Han har gjort det umulige og leveret et home-run med 'Blade Runner 2049'. Jeg elskede den ... Selvom man ingen interesse har i filmen, så er det betagende kameraarbejde af Roger Deakins det hele værd. Han er en Gud.

Se også: Afslører Ryan Gosling Blade Runner 3?

Eric Eisenberg fra sitet CinemaBlend kalder den for den bedste film i 2017:

- 'Blade Runner 2049' er fænomenal. Visuelt vanvittig science fiction med noir-rødder, der skinner igennem i dens stramme, forskruede mysterium. Den bedste fra 2017 indtil videre ... der er ingen undskyldning, hvis ikke Roger Deakins vinder en Oscar.

Filmanmelder Jordan Hoffman fra The Guardian er ligeledes overvældet:

- Gode nyheder. 'Blade Runner 2049' er en fantastisk fortsættelse og udvidelse af originalen. Jeg forventede ikke meget, men endte med at ELSKE den (selv [Jared] Leto!).

Meget andet er ikke sluppet ud om den ventede science fiction-thriller, der kommer til at foregår i år 2049 - en dystopisk fremtid, hvor en politibetjent kommer på sporet af en mystisk hemmelighed, som han skal bruge en tidligere blade runners hjælp til at opklare. Harrison Ford gentager sin rolle som Rick Deckhard, og får følgeskab af Ryan Gosling.

Blade Runner 2049 får premiere den 5. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/233641

Efter en lille uge, synes jeg den er ved at gå i glemmebogen. Jo den er visuel smuk, betagende til tider og med en lydside der er så genial, men med en tynd historie og ingen skurke, der på samme måde har en karisma som i den gamle, så bliver den lidt. Tja.. jo.. flot men..?

Filmen ender med at mangle nogle ting og selv om den er standart højere end de fleste andre 2'ere, så er den stadig ikke et fuldkommen mesterværk, som den første er.

Dog værd at se på det store lærred. Ingen tvivl om det.
4/5

Simon

En af årets mest ventede for mit vedkommende. Jeg plejer at kalde Blade Runner for mit Star Wars, og denne her og The Last Jedi er to sequels jeg har set virkeligt frem til, selvom jeg normalt ikke synes at franchise film er ligeså interessante som originale film.

Jacob

Det betyder med garanti langt mere af samme skuffe ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.